În aprilie 2007 Prinţul William încă nu era pregătit pentru o relaţie serioasă care să sfârşească într-un mariaj și, potrivit presei străine, i-a cerut lui Kate să ia o pauză. 

Despărţirea celor care formau un cuplu încă de pe băncile facultăţii a venit ca un şoc pentru britanici. În vârstă de 25 de ani, William avea nevoie de libertate şi voia să mai copilărească. Din păcate, modul în care i-a transmis asta iubitei lui n-a fost cel mai cavaleresc posibil: William i-a dat papucii lui Kate prin telefon.

Numai că nici Kate n-a stat să plângă-n pumni şi s-a răzbunat în felul ei pe cel care avea, într-un final, să-i devină soţ. A petrecut compulsiv şi a avut grijă să fie fotografiată ieşind în club, în ţinute cât se poate de sexy.

În lunile aprilie şi mai ale acelui an, Kate a ieşit frecvent în cluburi londoneze în care era văzută, înainte, în compania Prinţului William. Ţinutele ei sexy, cu vedere la picioarele lungi şi tonifiate, erau un mesaj subtil pentru Will: „Uite ce ai pierdut!”. În plus, Kate a avut grijă ca William să afle că nu pleca singură din cluburi, ci însoţită de burlaci din înalta societate, precum amicul lui Will, Guy Pelly, sau chipeşii Charles Morshead şi Henry Ropner.

William era gelos şi avea dubii că a făcut ce trebuie atunci când s-a despărţit de Kate. În luna iunie, prinţul a reluat legătura cu fosta lui iubită şi a încercat să o convingă să-i mai dea o şansă. În septembrie, el şi Kate se bucurau de prima lor vacanţă post despărţire, în peisajul exotic al insulei Seychelles.

Restul este istorie…

Sursa

 

 

Distribuie articolul: