Artistul și-a surprins ieri fanii, publicând o imagine de la ecografia abdominală a soției sale. Toți însă se întreabă care va fi reacția fostei sale iubite, Selena Gomez. 

Faptul că Justin Bieber și Hailey Baldwin vor deveni părinți a fost cel mai discutat subiect de știri din prima zi a lunii aprilie. Totul se datorează pozelor publicate de artist: o imagine ecografică și o poză cu soția sa din timpul consultației.

Aceste postări au stârnit mare vâlvă printre internauți. Dacă unii dintre ei sau bucurat pentru tânărul cuplu, atunci ceilalți s-au tot întrebat care va fi reacția fostei sale iubite, Selena Gomez, despre care se cunoaște că are o stare emoțională ușor instabilă, iar depresiile și anxietatea o tot trimit în centrele de reabilitare.

Totuși, se pare că Justin Bieber a făcut o glumă de Ziua Păcălelilor, reușind să atragă din nou atenția asupra sa. Mai târziu acesta a redistribuit poza ecografică, cu un cățeluș redactat și înserat în ea. Ulterior acesta și-a cerut scuze de la fani.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Vezi și: Justin Bieber a recunoscut că o va iubi mereu pe Selena Gomez!