O întâlnire neașteptată a pus pe gânduri internauții. Justin Bieber și Hailey, soția lui, s-au întâlnit cu Emmanuel Macron, președintele Franței, și Brigitte, prima doamnă, la Paris. Nu se știe care a fost motivul acestei reuniuni.

Potrivit wmagazine.com, a fost trimis un e-mail către administrația prezidențială, întâlnirea a fost acceptată și iată că pe 21 iunie Justin Bieber și Hailey și Emmanuel Macron și Brigitte au stat față în față. Nu se știe adevăratul motiv pentru care aceștia s-au văzut la Palatul Elysee, însă cert e faptul că Justin Bieber e mândru că l-a cunoscut pe Macron.

Pe contul lui de Instagram, artistul a postat o singură imagine de la întrevedere. Patru milioane de aprecieri i-au oferit fanii pentru această fotografie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Cea care a atras atenția în mod deosebit a fost Hailey Biber. Fotomodelul în vârstă de 24 de ani a îmbrăcat la întâlnirea cu cuplul prezidențial o rochie foarte îndrăzneață: nude, mulată pe corp și decupată în partea de sus.

De partea cealaltă, Justin Bieber a îmbrăcat un costum gri închis, o cămașă bleu și în picioare a ales pantofi sport, de o culoare aprinsă.

Distribuie articolul: