Jurnalista Natalia Morari a șocat astăzi cu un anunț despre fiul ei. Natalia a recunoscut că tot ce a povestit până acum de fiul ei nu este adevărat. Rem nu a fost conceput in vitro, așa cum a spus inițial. Aceasta a afirmat pe pagina sa de Facebook că tatăl copilui este Veaceslav Platon. 

Iată declarațiile Nataliei: 

Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende.

Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.

Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu.

Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune.

Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Vă rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită.
Vă cuprind, Natalia”.

Speculații despre relația jurnalistei cu Veaceslav Platon au apărut după ce pe pagina celui din urmă a apărut o fotografie cu Rem. Atunci Platon și-a cerut scuze și a spus că a fost o greșeală și că nu el a postat fotografia, dar administratorul paginii sale de Facebook.

Vezi și: Administratorul paginii de Facebook a lui Veaceslav Platon prezintă scuze după ce a publicat o fotografie cu copilul Nataliei Morari

Recent, Cristian Rizea (fost deputat român) a publicat pe Instagram un filmuleț în care povestește că Natalia Morari și Veaceslav Platon au o relație de mai mult timp și că el știe și care e locul în care cei doi se întâlneau cel mai des.

Sursa: facebook.com

 

Într-un interviu pe care Platon i l-a oferit Nataliei Morar, acesta i s-a adresat: „soarele meu”, iar ea i-a răspuns: „eu nu sunt soarele dumneavoastră.”

Acesta moment a devenit astăzi viral pe Internet.

Sursa video: Telegram/Dragoș Galbur

Distribuie articolul: