În seara zilei de 27 iulie, pe pagina de Facebook ce aparține lui Veaceslav Platon, a fost publicată o fotografie cu un bebeluș care seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Postarea a bulversat internauții, iar imaginea fost ștearsă la doar câteva minute de la publicare. Evident că toată lumea s-a întrebat: de ce omul de afaceri ar fi publicat o fotografie cu fiul jurnalistei?

Astăzi, tot pe pagina lui Platon, a apărut un mesaj în care au fost prezentate scuze pentru cele întâmplate. În mesaj se susține că postarea anterioară a fost un incident și că nu a fost făcută de însuși Veaceslav Platon, ci de administratorul paginii sale de Facebook.

„Sunt administratorul paginii dl-ui Veaceslav Platon. Vreau să vă anunț că postarea anterioară a fost greșeala mea personală și îmi cer scuze pentru cele postate. Din neatenție am postat o poză care a ajuns la mine de la terțe persoane.

Aduc scuzele de rigoare și Doamnei Natalia Morari.

Vă rog să nu existe loc de insinuări și interpretări”, a mai fost scris pe pagina de Facebook a omului de afaceri.

Natalia Morari nu a venit deocamdată cu vreo reacție.

Jurnalista a dezvăluit că fiul ei a avut un tată donator: „Rem a avut un tată-donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie”.

Foto: Tv8.md/Telegraph.md

Distribuie articolul: