Noua iubită a lui Johnny Depp, Polina Glen, este o dansatoare de origine rusă, alături de care ar avea planuri serioase, potrivit Daily Mail. Polina, care ar avea în jur de douăzeci și cinci de ani, l-a întâlnit pe Johnny Depp la o petrecere din L.A. anul trecut, a dezvăluit o sursă apropiată rusoaicei. 

Recent, actorul a fost fotografiat în timp ce-și îmbrățișa și săruta iubita, într-un hotel din Belgrad, Serbia.

Cei doi au fost văzuți împreună și în luna mai a anului trecut, în timp ce el era în turneu în Moscova cu formația în care este solist, The Hollywood Vampire. Polina, originară din St. Petersburg, este o dansatoare profesionistă și coregraf, iar potrivit aceleiași publicații, se pare că locuiește cu Johnny Depp în conacul său de pe Sunset Boulevard.

„Polina era la această petrecere din L.A., Johnny a văzut-o și s-a prezentat. Ea nu știa cine este. El are probleme legale cu fosta lui soție, o vede pe această frumoasă și tânără dansatoare rusoaică, ce nu vrea nimic de la el. Când a aflat cine este de fapt, a fost fericită”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Polina Glen, a cărei familie locuiește în Rusia, ar fi venit în Statele Unite în urmă cu doi ani, pentru a-și urma pasiunea de a deveni dansatoare profesionistă. „Este foarte iubitoare și talentată. Îi place ca viața ei personală să rămână privată”, a adăugat sursa despre Polina, spunând că cei doi sunt îndrăgostiți, iar Johnny ar vrea să o ceară în căsătorie.

Starul din „Pirații din Caraibe” nu a fost văzut cu o altă femeie de când s-a despărțit de fosta lui soție, Amber Heard, în urma acuzațiilor de violență domestică. Divorțul dintre cei doi s-a finalizat în 2017, actrița primind în urma procesului suma de șapte milioane de dolari.

Distribuie articolul: