Daria Gubanova are 34 de ani și este din Barnaul (Rusia), iar de 17 ani nu și-a tăiat părul deloc. Aceasta are acum un păr impresionant și atrage toate privirile. Desigur o astfel de lungime necesită mult efort, dar merită, nu? 

Daria a luat această decizie după ce a făcut un pariu cu o prietenă, atunci când era adolescentă. În prezent, lungimea părului femeii este de aproximativ 172 cm, iar pentru îngrijirea lui îl spală de două ori pe săptămână.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Дашик Веснушка/ Long hair (@dashik_gubanova)

Rusoaica are peste 184.000 urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează numeroase filmulețe și poze care au legătură cu podoaba capilară.

Daria are o fiică de 11 ani, pe Evelina, care a preluat pasiunea mamei sale și și-a lăsat părul să crească. În prezent, femeia lucrează în departamentul de securitate al unui aeroport, iar în timpul liber profesează ca model. În plus, aceasta a lansat și o serie de produse pentru îngrijirea părului în colaborare cu o firmă de produse cosmetice.

„Dimineața mă pieptăn și realizez diferite cozi sau împletituri. Nu îl pot lăsa desfăcut deoarece îl calc în picioare”, a explicat Daria.