Nu iese fum fără foc. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit oficial. Anunțul a fost făcut de cuplu prin intermediului unui comunicat pentru revista People.

În luna martie, JLo și ARod se zvonea că nu sunt împreună, însă vedetele au infirmat vestea și au transmis că lucrează asupra relației lor și se pare că nu a funcționat. La doar o lună după aceasta, cuplul a anunțat oficial, cu câteva ore în urmă, prin intermediului unui comunicat că s-au separat.

Nu mai sunt împreună…

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și ne dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl facem este că vă mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte frumoase și și-au arătat sprijinul”, se arată în declarația cuplului.

Amintim că la începutul lunii martie presa străină a scris că cei doi s-ar fi despărțit. Ei însă au negat zvonurile, precizând că muncesc asupra relației. Mai mult de atât, cei doi au avut parte de o reuniune fericită când Alex Rodriguez a plecat la JLo, tocmai în Caraibe.

După doi ani de relație, în 2019, JRod a cerut-o de soție pe JLo, pe când se aflau în vacanță în Bahamas. Artista a acceptat fericită inelul de logodnă. Anul trecut, cuplul se pregătea să facă nunta, dar din cauza pandemiei, și nu doar, aceasta a fost amânată. Apoi, ceremonia a fost amânată încă o dată.

Nu se cunoaște cu exactitate care este adevăratul motiv al despărțirii.

Distribuie articolul: