Este prima reuniune după ce s-a aflat că cei doi au probleme în paradis. Fanii cuplului speră ca problemele lor să se rezolve cât mai curând și să fie martori, măcar și virtual, a unei nunți care, din cauza situației pandemice, a fost deja amânată de două ori.

Zvonurile precum că Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit au apărut în mediul online sâmbăta trecută. A doua zi însă, un purtător de cuvânt le-a infirmat venind cu un mesaj comun din partea vedetelor: „Toate relatările sunt inexacte. Rezolvăm unele lucruri”.

Și cum așteptarea era prea lungă, Jennifer aflându-se în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru un nou rol, sursele spun că Alex Rodriguez a mers la ea în Caraibe, luni, pe 15 martie. Acesta o mai vizitase pe JLo în februarie, de unde postase o fotografie cu iubita sa, pe care a semnat-o: „Perfecțiunea în Republica Dominicană”

Fanii cuplului așteaptă cu nerăbdare vești bune din partea lor.

Interpreta și actrița Jennifer Lopez și Rodriguez sunt împreună din 2017, cri doi s-au logodit în martie 2019. Au urmat planificările pentru nuntă, care din cauza situației pandemice a fost amânată deja de două ori.