Când vine vorba despre o nouă relație cu toții ne punem numeroase întrebări: o să funcționeze sau nu, este dragoste pentru totdeauna sau nu aveți nicio șansă. Astrele șoptesc cât de bine se potrivesc partenerii în funcție de zodii și poate uneori ar trebui să atragem atenția acestor preziceri.

Contrar aşteptărilor, zodiile din aceleaşi semne, care fac aspecte armonioase, nu se atrag din punct de vedere erotic. Aspectele nearmonioase consacră zodii care se potrivesc în dragoste.

Nativii din semne de foc (Berbec, Leu şi Săgetător) se vor considera într-o perpetua competiţie cu un nativ din propriul semn şi nu vor avea răbdare sa ajungă la o cunoaştere profundă a partenerului, așa că nu fac parte din zodii care se potrivesc în dragoste. Cea mai buna alianţă matrimonială va fi cea cu o Balanţă diplomată şi cochetă. Fecioarele îi îmbolnăvesc, iar Scorpionii le dezvăluie un univers al jocurilor erotice imposibil de refuzat. Sunt atraşi de Raci şi Capricorni.

Zodii care se potrivesc în dragoste la prima vedere

Încăpăţânarea excesivă, imobilitatea, gelozia şi lăcomia nativilor din semne de pământ (Taur, Fecioare şi Capricorn) exclud parteneriatul amoros cu un nativ din aceeaşi zodie. Ca zodii care se potrivesc în dragoste, ei sunt atraşi de Lei şi de Vărsători, dar Leii li se par cu timpul manipulatori, iar Vărsătorii ii depăşesc ca dorinţă de inovaţie amoroasă. Scorpionii asigură un parteneriat erotic longeviv, care menţine aprinsă flacăra pasiunii până la vârste înaintate,.

Cei născuţi în semne de aer (Gemeni, Balanţe şi Vărsători) se plictisesc repede, mai ales dacă nu găsesc un partener care să fie la fel de inteligent, fidel şi cu simţul umorului. Pentru aceşti nativi, sunt destul de multe zodii care se potrivesc în dragoste. Sunt atraşi de Fecioare şi de Peşti, dar nativii care îi completează sunt cei din Săgetător. Nu fac faţă pentru mult timp relaţiei cu Scorpionii.

Zodii care se potrivesc în dragoste întotdeauna

Nativii din semne de apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt destul de geloşi şi pot deveni agresivi şi posesivi atunci când iubesc. Atraşi de Balanţe şi de Berbeci, fac casă bună cu înţelepţii Capricorni, care sunt la fel de conservatori, dar mult mai ambiţioşi. Când vine vorba de zodii care se potrivesc în dragoste, relaţiile cu Săgetătorii ar trebui excluse din start, la fel ca şi cele cu Gemenii, pentru că ar apărea un amestec gen apă cu ulei, dar cu reacţie de dinamită.

Există însă multe zodii care se potrivesc în dragoste, doar pentru că apar în horoscoapele personale ale nativilor aspecte planetare ce determină o atracţie erotică fulgerătoare, care însă nu durează o viaţă. Orice aspect s-ar stabili între Marte şi Venus, combinaţia ar asigura o atracţie care poate oferi o perioadă ce asigură (în cazul celor înţelepţi) cunoaşterea şi acceptarea pe termen lung.

Sursa: Click.ro

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: