Se spune că nu ar trebui să ai încredere totală într-un nou partener până nu răspunzi la aceste 7 întrebări. Să vedem dacă este adevărat? 

Încrederea este un echilibru delicat între sinceritate, cunoaștere și experiență, pe care nu îl poți obține imediat la începutul unei relații.

Pentru a avea încredere uneori ne bazăm pe intuiție sau „instinct”, dar se poate întâmpla adesea să ne înșelăm. Așadar, conform andreearaicu.ro, înainte de a te implica total într-o relație ar trebui sa poți răspunde la unele întrebări. Acestea fiind:

De cât timp cunosc această persoană?

Dacă ai dificultăți în a avea încredere într-un bărbat pe care-l cunoști de cinci ani, dar cu care ai început recent o relație, trebuie să te întrebi de ce se întâmpla acest lucru. La polul opus, dacă nu ai încredere totală într-un bărbat pe care l-ai cunoscut recent, este normal să ai parte de unele îndoieli și să vrei să-l cunoști mai bine înainte de a decide dacă este de încredere.

Cum am cunoscut această persoană?

O persoană pe care o cunoști prin intermediul unui prieten poate fi mai de încredere decât o persoană pe care ai cunoscut-o într-un club sau în orice alt mediu. Prietenii și cunoștințele comune pot adăuga un plus de încredere și îți pot da un sentiment de siguranță.

Ce știu despre relațiile din trecut ale acestei persoane?

Cu ce tip de femei a avut, în general, relații? De ce și cum s-a încheiat ultima lui relație? Scopul acestor întrebări nu este acela de a judeca, ci de a-ați face o idee cu privire la personalitatea și caracterul celui de lângă tine. 

Cât de deschis este în timpul discuțiilor cu mine?

Există mulți bărbați care vorbesc cu lejeritate despre ei înșiși, așa cum există bărbați care nu se simt confortabil să vorbească deschis despre viața lor, despre experiențele din trecut și despre ceea ce simt. Dar dacă te lovești de un zid atunci când încerci să ai o discuție sinceră și profundă cu noul tău partener, este cazul să-ți pui unele semne de întrebare.

Cum se comportă în mediul online?

Este important de observat dacă personalitatea lui din realitate este aceeași, în mare măsură, cu personalitatea lui online. Bineînteles, cei mai mulți oameni se străduiesc să pară o versiune mai bună a lor pe rețelele de socializare, iar asta nu este neapărat o noutate sau un secret. Dar atunci când diferențele sunt majore, poate fi un semnal de alarma.

Cât de ușor pot păstra legătura cu această persoană?

Atunci când aveți o relație, fie ea și la început, simți că poți păstra destul de ușor contactul cu el? Îti răspunde la mesaje într-un timp rezonabil? Îți spune care sunt planurile lui pe termen scurt? Toate acestea îți oferă indicii cu privire la nivelul de implicare al noului tău partener în relația voastră.

Distribuie articolul: