După ce Jennifer Aniston a venit cu mai multe complimente pentru Brad Pitt, în direct, în mediul online se încing spiritele. Fanii foștilor soți sunt în extaz, deși știu că cei doi, alături de alți actori faimoși, au participat la interpretarea unui scenariu de film.

Din păcate pentru ei, nu este vorba decât despre un scenariu citit în direct, recreat după un film vechi. „Bună Brad. Știi că totdeauna te-am considerat drăguț? Cred că ești atât de sexy! Nu vrei să vii la mine?” – a citit de pe foaie, Jennifer Aniston, încercând din răsputeri să rămână serioasă. Nu mai puțin jenat a fost Brad. Acesta a zâmbit și n-a răspuns nicicum conform scenariului, desigur. Și colegii de breaslă, prezenți în acea întâlnire profesională s-au simțit cumva la fel stingheriți și chiar amuzați. Unii dintre ei nu și-au putut reține emoțiile și au pufnit încă înainte de moment, în timp ce naratorul (Morgan Freeman) povestea ce se întâmplă. Deși întreg video este savuros, momentul X începe la minutul 4:45. Vizionare plăcută.

Cei doi au participat la interpretarea scenariului pentru comedia „Fast Times At Ridgemont High”. Mai multe detalii aici: Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună, pe micile ecrane!

Citește și: Biryani – orez în stil oriental cu nuci, stafide, sos din iaurt și piept de pui. Contrast excelent de gusturi și texturi (Video)

Distribuie articolul: