La data de 25 octombrie, fiica de 35 de ani a președintelui american Donald Trump, Ivanka Trump, și-a felicitat soțul, multimilionarul Jared Kushner, în vârstă de 36 de ani, cu ocazia aniversării nunții, publicând pe pagina sa de Instagram o fotografie din ziua căsătoriei lor din 2009.

Cei doi au primit felicitări nu numai din partea abonaților pe pagina Ivankăi, ci și din partea tatălui femeii de afaceri din America. Președintele american Donald Trump, a făcut un repost la postarea fiicei sale, felicitând cuplul cu ocazia aniversării.

Citește și:  Ivanka Trump, marcată de iudaism. „E una dintre cele mai numeroase trei religii în lume”

Happy Anniversary Ivanka & Jared!! #Repost @ivankatrump ・・・ Happy eight-year anniversary to the love of my life! ❤️

Публикация от President Donald J. Trump (@realdonaldtrump)

Ivanka vorbește întotdeauna cu multă căldură și afecțiune despre soțul ei, afirmând că acesta nu este doar iubitul ei, dar îi este și cel mai bun prieten care o sprijină în toate. Împreună au trei copii – fiica de 6 ani – Arabella, și doi fii de 4 ani și 1 an – Joseph și Theodore.

Fiica președintelui american, înainte de nuntă, s-a convertit la iudaism, de dragul soțului său, evreu ortodox.

Citește și: „Dormi mai puțin și nu te odihni în fața televizorului.” 10 secrete ale succesului, inspirate de Ivanka Trump

Jared se află în relații bune cu socrul său, întrucât Donald Trump, ia încredințat conducerea campaniei sale electorale, iar după victoria sa la alegeri, la ales drept confidentul său.

Happy eight-year anniversary to the love of my life! ❤️

Публикация от Ivanka Trump (@ivankatrump)