Pe 2 mai 2017, fiica mai mare a președintelui american și consiliera acestuia a publicat cartea „Women Who Work: Rewriting the Rules for Success”, în care și-a pus pe hârtie concepția despre succes. În ciuda multor reacții contradictorii stârnite de această lucrare, mai jos veți vedea câteva dintre „regulile de succes ale femeilor”, enumerate de Ivanka Trump.

  1. c2bt-square-1536-768x768Apreciază-ți corect ambițiile profesionale și…dejunurile pentru copii. Asta însemnând că o femeie de succes trebuie să înțeleagă că raportul anual pentru investitori este la fel de important ca temperatura și consistența terciului pentru mezin.
  2. Conștientizează că echilibrul dintre job și viața personală nu există. Trebuie să-ți verifici poșta electronică și la ora 23.00.
  3. Gândește la scară globală.
  4. Nu uita de odihnă, cu excepția cazului în care tatăl tău luptă într-o campanie electorală. Cele mai bune căi de relaxare sunt masajul și meditația.
  5. Dă frâu liber creativității, dar rămâi cu picioarele pe pământ. (Familia Trump continuă tradiția grădinăritului, începută de Michelle Obama).
  6. Rămâi la curent cu starea de lucruri chiar și în perioada concediului de îngrijire a copilului, dar nu exagera.
  7. Dormi mai puțin.
  8. Elaborează liste.
  9. Nu te odihni în fața televizorului, în schimb permite-ți să renunți măcar uneori la makeup.
  10. Femeile trebuie să câștige mai mult și să obțină mai multe funcții de top, dar pentru asta este nevoie de acțiune!

Foto: Instagram, pollhype.com

 

 

 

Distribuie articolul: