Melania e, mai la toate întrunirile oficiale de familie, cea mai stilată membră a familiei Trump. Însă, cele mai recente apariţii ale Ivankăi o repun pe fiica lui Donald pe harta celor mai stylish persoane publice.

De câteva zile, fiica cea mare a lui Donald Trump e plecată peste mări pentru diverse întruniri de afaceri. Şi cum miza e atât de mare, Ivanka n-a lăsat nimic la voia întâmplării, scrie Okmagazine.ro. Dinainte să plece din America, fashion adviser-ul ei i-a pregătit nişte ţinute deosebite, cu care să-i surprindă pe oficiali.

Ajunsă pe Coasta de Azur, fiica președintelui american a îmbrăcat o rochie albă, simplă, de 595 de dolari pe care a stilizat-o cu pantofi sport albi și o eșarfă colorată.

A doua zi, Ivanka a participat un eveniment unde a apărut îmbrăcată într-o ținută all silver, adică argintie din cap până în picioare. Este vorba despre o rochie Ralph Lauren care a cărui preț este 1990 de dolari.

Ivanka şi-a făcut apariţia într-un superb costum deux-pieces, într-o nuanţă de galben, semnat de brandul… Zara. Costul lui este de doar 220 de dolari, un chilipir pentru fiica lui Donald Trump, care are o avere colosală la dispoziţie.

Şi, trebuie să recunoaştem, că oufitul cu influenţe masculine a avut efectul scontat: Ivanka a fost mai elegantă ca oricând, asortând pantofi cu un imprimeu floral şi o geantă semnată de Vince Camuto. Nouă ne-a plăcut fiecare ținută, vouă?

SURSA

Foto: Dailymail.com

Vezi și: Popularitate surprinzătoare pentru Melania și Ivanka Trump! Iată la ce capitol au un rating ridicat