Nu mai este nicio surpriză faptul că deciziile și declarațiile controversate ale lui Donald Trump au dus la o scădere a acestuia în popularitate, însă lucrurile stau puțin diferit atunci când vorbim despre cele două femei importante din viața lui, Melania și Ivanka.

Nu vorbim despre popularitate în rândul alegătorilor, căci despre așa ceva nici nu poate fi vorba, mai ales după numeroasele gafe pe care Melania și Ivanka le fac în mod repetat, fie că vorbim despre declarații sau chiar și alegeri vestimentare.

Este vorba despre creșterea incredibilă pe care Melania și Ivanka le au în rândul numelor pe care proaspetele mămici le aleg pentru fetițele lor. Da, este adevărat, foarte multe mămici aleg numele Melania și Ivanka pentru fetițele lor.

Numele Ivanka a crescut în popularitate cu 362% față de 2015, iar numele Melania, cu 227%.

Nu același lucru se poate spune și despre numele masculine din familia Trump. Donald și Eric sunt într-o continuă scădere în topul popularității atunci când vine vorba despre alegerea numelor pentru băieței. Față de 2015, Donald este în scădere cu 11%, iar Eric cu 6%, însă acest lucru nu ne miră absolut deloc.

Donald Trump nu a comentat până acum această spectaculoasă creștere în popularitate a soției și fiicei sale, însă nu ar trebui să ne mire dacă va posta ceva pe rețelele de socializare pentru că, probabil, va considera acest sondaj un motiv în plus de mândrie.

SURSA