Oamenii talentați  care s-au luptat cu morile de vânt pentru a demonstra că se poate sunt oamenii mei preferați. Iuliana Chiroșca este acea femeie cu clasă și o eleganță, care parcă e tot mai rară în ultima vreme. 

Este unica creatoare de pălării din Republica Moldova, ei bine aflați că s-a școlit peste hotare și că la noi nu există o asemenea specialitate la facultățile de designe. Drumul pe care a pornit Iuliana acum câțiva ani, era un drum neexplorat, dar EA a reușit pentru că: „Dacă vreau o să scot apă din piatră”.

Recent și-a prezentat o colecție în România…

„Mi-am dorit foarte mult timp ca să ajung la București. Hotărârea mea a fost luată în decurs de o singură oră ca să merg acolo, ca să investesc, ca să pregătesc o altă colecție pentru că eram încă obosită după zilele modei de la noi.

Foarte mult a contat un aspect al meu, pe care îl știu foarte mulți și îl observă: perseverența. Dacă eu vreau o să scot apă din piatră și așa a și fost pentru că să scoți o colecție într-o săptămână este echivalent cu utopic.”

Acum este unica, dar ce se va întâmpla oare când va apărea concurența? 

„Dacă ar exista o concurentă pentru mine asta m-ar propulsa cu ani lumină înainte, asta m-ar provoca pe mine să fac lucruri mult mai frumoase. Unicul dezavantaj pentru ea va fi că va trebui să treacă 6 ani ca să învețe tot ceea ce am învățat eu. Un avantaj pentru ea este că va veni pe un teren pregătit.”

Nimeni nu scapă de critici…

„În ultimul timp sufăr un val de critică pe rețelele sociale, mi se adresează foarte multe comentarii. Mi se scriu în messanger foarte multe chestii, care momentan mă aduc până la lacrimi. Eu fiind foarte puternică încerc să nu dau foarte mare însemnătate acestor lucruri. Chiar am stat la un moment dat și am discutat cu cineva ca să înțeleg care este cauza. Studiez cu profunzime maximă ca să înțeleg de unde vine această agresiune și am înțeles că totuși sunt oameni care au goluri spirituale.”

Cel mai mare vis? 

„Cel mai mare vis al meu este implinirea mea spirituală…”

Am provocat-o pe Iuliana să comenteze câteva ținute ale vedetelor, care desigur poartă o pălărie, dar ce a avut de spus creatoarea afli urmărind interviul. 

Vezi și: După Cortină cu Lilu, despre familie, carieră și critici: „Ceea ce spui e ceea ce există în tine„ (Video)