„Iubirea schimbă tot”, cântă Andra, iar astrele sunt parțial de acord cu această afirmație. Pentru cel puțin trei zodii, iarna 2021-2022, poate fi o perioadă norocoasă, din punct de vedere emoțional.

Deși ne referim cu precădere la lunile de iarnă decembrie-februarie 2021-2022, în cazul unora influențele planetare de bun augur își pot face simțită prezența încă din noiembrie 2021. Așadar, dacă vă aflați în rândul zodiilor de mai jos, pregătiți-vă încă din noiembrie pentru a vă întâlni sufletele pereche, pentru o cerere în căsătorie inopinată sau pentru a fi alături de persoana iubită pentru cât mai mult timp, scrie horoscop.garbo.ro.

Top 3 zodii cu cel mai mare noroc astral în dragoste în iarna 2021-2022

Pe locul I – zodia Capricorn: Familie și căsătorie

Din punct de vedere sentimental, Capricornul se va afla în perioada următoare în una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale. Această zodie este cap de listă la capitolul noroc în dragoste în lunile următoare, iar dacă nu a cunoscut deja persoana visurilor sale, o va face cât de curând. Cum? Prin intermediul unor întâlniri surpriză din partea destinului sau a unei întâlniri predestinate, care îți apare în cale din neant. Capricornul va fi asemenea unei stele strălucitoare în intervalul următor de timp și toate nefericirile sale anterioare, eșecurile sau dezamăgirile sale vor fi date uitării, atât de hrănitoare și benefică este pentru el nouă iubire care își va face simțită prezența în viața sa.

Rănile sale din trecut sunt pansate, vindecate, așa că acum este momentul să meargă mai departe cu viața sa și să își construiască un viitor armonios și o familie.

Perioada sezonului rece este o perioadă transformatoare pentru el, o perioadă în care își va regăsi liniștea, bucuria și pofta de a trăi alături de o persoană care îl iubește enorm. La rândul sau, Capricornul se îndrăgostește până peste urechi. Simte că a întâlnit o persoană care îl înțelege pe deplin, îl respectă și îi onorează sentimentele, îl acceptă așa cum este și care ii va fi alături la bine și la rău. Lângă această persoană, sufletul său se simte acasă, împăcat și fericit și nu va ezita să o ceară în căsătorie atunci când va găsi momentul potrivit pentru amândoi.

Pe locul al II-lea – zodia Vărsător: Vindecare și un nou început în iubire

Clopotele schimbării și ale iubirii bat la ușa Vărsătorului de ceva timp, iar dacă până acum nu ai fost suficient de pregătit pentru ele încât să le inviți cu inima deschisă și cu toată bunăvoința ta, lucrurile stau la polul opus acum. Ai acumulat înțelepciune din lecțiile tale anterioare, ai experimentat multe în trecut, te-ai celebrat pe tine însuți, învățând să lași în urmă trecutul și să îți onorezi propria persoană și dorințele adevărate ale inimii tale.

Dacă până acum nu erai pregătit pentru un nou început în dragoste și ai avut nevoie de o perioada de vindecare pentru a-ți clarifica emoțiile și a face pace cu trecutul, încet, încet. te deschizi din nou iubirii și posibilităților. Ești din nou dispus să iubești și să dăruiești din preaplinul inimii tale generoase și vei primi înapoi pe măsură.

Fiindcă ai lansat sămânța dorinței tale în univers, așteaptă-te la oportunități fabuloase în iubire. Știu, poate că acum nu se întrevede nimic la orizont și privești cu scepticism ceea ce îți spunem. Dar perioada noiembrie-decembrie poate fi începutul unor luni de vis pentru tine. Este posibil ca o persoană din trecutul tău să se reîntoarcă în viața ta, cerându-ti iertare cu adevărat și fiind hotărâtă să creeze cel mai bun viitor pentru voi, sau să apară noi oportunități de iubire în viața ta și o persoană complet nouă. Este o iubire reconfortantă, care te regenerează și îți crește la loc aripi pe umeri, te face să privești totul cu alți ochi.

De asemenea, întâlnirile din această perioadă sunt întâlniri predestinate pentru Vărsător așa că, în cazul anumitor Vărsători, nici nu va fi nevoie de prea mult timp pentru a spune “da”, căci hotărârea a fost luată încă din momentul în care v-ați cunoscut. De asemenea, pentru a primi și cireașa de pe tort, unii Vărsători vor experimenta maternitatea sau paternitatea în perioada următoare, un motiv în plus de fericire, exuberanță, entuziasm și încredere în viitor și în iubire.

Pe locul al treilea – zodia Scorpion – Ceea ce ți se pregătește poate fi mai bun și mai bine pentru tine decât ți-ai imaginat tu vreodată

Chiar dacă unii nativi Scorpion single sunt nerăbdători și li se poate părea că iarna este prea departe, iubirea va veni către ei mai repede decât se așteaptă. Aveți încredere în voi înșivă, în legea atracției și în orchestrațiile magnifice ale universului. În astfel de circumstanțe armonioase și echilibrate, fără să faceți din iubire un obiectiv în sine, dragostea va veni de la sine, natural și firesc.

Bucurați-vă până atunci de orice lucru din viața voastră, cât de mic, și pregătiți terenul pentru o nouă iubire înfloritoare. Rupeți definitiv punțile cu trecutul, uitați, iertați și zâmbiți larg posibilității unui nou început. Poate că nu va fi iubirea răvășitoare și pasională la care visați (dar cine spune că aveați nevoie de așa ceva?), ci una calmă și echilibrată, dar va fi exact ceea ce trebuie. Chiar dacă întâlnirea cu persoana la care ați visat se poate realiza în împrejurări deloc neobișnuite, ba chiar banale din punctul vostru de vedere (împrejurări sociale), emoțiile pe care noua iubire le va stârni în sufletul vostru vor fi calde și puternice și vor crește în intensitate pe măsură ce timpul va trece.

Această persoană vă cucerește definitiv cu frumusețea sa interioară, cu noblețea și prospețimea felului său de a fi, și întâlnirea voastră pare că a fost bine orchestrată de mâinile destinului. Să nu vă mire dacă în primele luni ale lui 2022 vorbim deja de începerea unei căsnicii de toată frumusețea, de mutarea împreună sau achiziționarea unei noi locuințe, mai spațioase, în doi. 2022 este pentru Scorpion un an reprezentativ și norocos, cu un impact covârșitor asupra următorilor ani.

Sursa: horoscop.garbo.ro.

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: