În plin sezon estival soarele fie ne este prieten, fie dușman. În această perioadă este absolut necesar să acordăm o grijă deosebită felului în care ne protejăm organismul. Te întrebi de ce? E simplu: radiațiile ultraviolete sunt tot mai puternice, iar pielea este predispusă la arsuri, îmbătrânire sau chiar la cancer. Dacă preferi să petreci mult timp la soare, ai grijă ca din geanta ta să nu lipsească și o cremă de protecție solară.

Pentru protecţia împotriva razelor nocive ale soarelui este extrem de important să folosești și accesoriile de bază. În acest mod, nu doar te protejezi de soare, dar și arăți fabulos! Alege haine care să te protejeze: cămăși cu mâneci lungi, pantaloni, pălării cu boruri largi şi ochelari de soare.

P.S. Loțiunea de protecție solară nu trebuie aplicată doar atunci când mergi la plajă, ci de fiecare dată când ai contact cu soarele, inclusiv în plimbările zilnice.

Iată câteva sugestii pentru a te proteja de soare 

  • Folosește cremele de protecție (cu cât este mai mare factorul, cu atât te protejează mai bine);

Oriflame ți-a pregătit o gamă largă de produse cu protecţie solară pentru o piele frumoasă şi sănătoasă. Și pentru a avea parte de un bronz frumos și sănătos, îți recomandăm produsele Sun Zone de la Oriflame.

  • Consumă multe lichide (se recomandă să eviți băuturile dulci carbogazoase, alcoolul și cafeaua) ;
  • Stai la umbră între orele 11 şi 16, când soarele este cel mai puternic ;
  • Poartă o pălărie, haine largi sau ochelari ;
  • Dacă ai pistrui sau aluniţe, atunci trebuie să ai şi mai multă grijă când te expui la soare. 

Verifică suprafaţa pielii, iar dacă observi orice schimbări, consultă neapărat un medic dermatolog

Dacă ai pielea sensibilă la expunerea la razele solare, ai nevoie de o cremă cu un factor de protecție ridicat, precum Sun zone – spray de protecție solară FPS 50. Un spray ușor rezistent la apă, se absoarbe rapid și are o formulă specială care împiedică aderarea nisipului pe piele. Pentru protejarea tenului împotriva razelor solare, îți recomandăm și crema protectoare pentru față cu FPS 25, concepută pentru pielea sensibilă. Protejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UV, hidratează, prelungește bronzul, calmează și catifelează tenul.

Să nu uităm că pielea bebelușilor și a copiilor mici este mult mai sensibilă decât a adulților și are nevoie de o protecție deosebită împotriva radiațiilor solare. Loţiunea de plajă pentru faţă și corp FPS 50 ridicat Sun Zone Kids este special creată pentru pielea gingașă a bebeluşilor şi copiilor mici. Protecția ridicată UVA/UVB reduce riscul apariției alergiilor. Nu conține parabeni, este rezistentă la apă și este potrivită pentru bebeluşi și copii cu vârsta peste 1 an. O altă soluție ar fi să protejezi copiii de expunerea îndelungată şi neprotejată la soare și să te joci cu ei la umbră, acoperindu-i cu hăinuţe largi, astfel ei se vor simți protejați și totodată fericiți. 

Bronzează-te în siguranță împreună cu Sun Zone de la Oriflame! Toate produsele sunt testate dermatologic! 

P