Norrsken este o colecție de bijuterii ce combină darurile prețioase ale naturii și măiestria giuvaiergilor. La baza lor sunt minerale și pietre semiprețioase lucrate manual de către artiștii modelieri. Acestea au o legătură profundă cu natura, fiecare în parte deținând o energie specială și calități unice. Tratate cu grijă, ele păstrează esența și energia pământului.

Colecția Norrsken se distinge prin atenția acordată detaliilor. Combinațiile armonioase de culori și imprimeurile originale subliniază și intensifică frumusețea și energia celui ce poartă bijuteria.

Avându-și geneza în natură – orice piatră este unică, la fel cum sunt istoriile de viață și personalitățile noastre. Anume din acest motiv am creat conceptul prin care asociem femeia cu natura – prin parteneriatul frumos dintre Oriflame Moldova și Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM).

În acest proiect am colaborat cu unele dintre cele mai frumoase, puternice și ambițioase femei, ce ne inspiră și care, purtând bijuteriile Norrsken, ne-au povestit despre originea puterii lor, despre conexiunea dintre feminitatea, natura și armonia pe care o găsesc în propriile ritmuri.

Mineralele naturale au fost utilizate datorită caracteristicilor speciale din cele mai vechi timpuri, fiecare dintre acestea deținând o energie și o putere aparte.

Cristina Țurcan, brand partener Oriflame Moldova, poartă bijuteriile Marigold Amethyst, a căror energie ajută la claritatea gândurilor, eliberarea de emoții negative, ametistul fiind considerat, de asemenea, mineralul ce aduce noroc și fericire. Aceasta ne-a povestit că: „Pacea, armonia interioară și împlinirea emoțională este puterea care mișcă înainte vise mari, iar energia perfecționismului declanșează cele mai fericite evenimente.”, combinându-se perfect cu energia ametistului.

Loridana Boico, brand partener Oriflame Moldova, este încrezută că „Puterea de a vedea țintele și a nu vedea obstacolele, completată de elemente ale gingășiei și seninătății, menține în tonus încrederea că dezvoltarea continuă este cheia spre atingerea tuturor scopurilor.” Acest slogan de viață este completat armonios de puterea bijuteriilor Rose Pearl, care oferă celui ce le poartă forța și energia senzuală a lunii.

Ana Groza, Director Executiv Asociația Investitorilor Străini, membră AFAM, este încrezută că „Optimismul și naturalețea contribuie la armonia și bunăstarea interioară. Ardoarea de a transforma toate lucrurile ce ne înconjoară într-o sursă de energie face ca orice zi să ne aducă ceva unic și frumos.” Această energie interioară este și mai bine accentuată de bijuteriile din colecția Magical Labradorite –  piatra transformării și puterii.

Anișoara Gorea, Director Vânzări al Companiei Switchover AG, membră AFAM, purtând bijuteriile Pansy Sodalite, a căror piatră are puterea de a ajuta la gândirea rațională și percepția obiectivă a realității ne spune că „Raționamentul și intuiția oamenilor puternici este că orice impediment în viață trebuie acceptat și depășit cu demnitate, iar orice zi trebuie dedicată dezvoltării abilităților de a trece peste lucrurile ce ne sperie cel mai mult!” Și în acest caz eroina noastră și-a dezvăluit motto-ul în completă armonie cu energia mineralului pe care îl poartă.

Olga Melniciuc, Fondatoare Investiții.md și cofondatoare AFAM, afirmă că: „Energia pe care o emanăm are o conexiune strânsă cu pasiunea și dedicația de a face lucruri valoroase împreună cu oameni frumoși. Perseverența își găsește originea în efortul de a găsi calea potrivită în orice situație.” Această poziție creează o sinergie aparte cu bijuteriile Empower Quartz pe care le poartă, a căror piatră – crizolitul – conectează corpul și mintea, aduce bucurie și ajută în toate eforturile.

Oriflame este o companie suedeză ce produce și comercializează produse de înfrumusețare și îngrijire personală, create în conformitate cu responsabilitățile companiei, din punct de vedere social, etic și ecologic.

Descoperă colecția de bijuterii și accesorii Norrsken, care îți vor pune în valoare personalitatea unică, stilul și îți vor accentua ținutele în această vară.

Distribuie articolul: