Uneori, doar un singur produs de îngrijire a pielii poate schimba complet starea și aspectul acesteia. NovAge ProCeuticals este o serie de produse eficiente care vizează problemele specifice ale pielii și obținerea rezultatelor vizibile. Află mai multe despre cum acționează acestea!

Alege produsul potrivit din gama ProCeuticals!

Pentru a te ajuta să găsești soluții potrivite pentru pielea ta, fiecare produs se bazează pe acțiunea unei substanțe active puternice. Vestea bună este că orice produs ProCeuticals poate fi inclus temporar în rutina obișnuită de îngrijire și poate fi folosit după necesitate. Ești nerăbdătoare să afli ce produs se potrivește nevoilor pielii tale? Atunci să le cunoaștem mai bine!

Ser cu vitamina C (10%) 

Dacă pielea ta prezintă:

Hiperpigmentare și alte semne de ton neuniform

Soluția este:

O cură intensivă de 4 săptămâni cu vitamina C (10%) și gel calmant pe bază de apă. Vitamina C inhibă producerea excesivă de melanină pentru un ton mai uniform și mai radiant, precum și protejează pielea de deteriorarea cauzată de razele UV și de stresul oxidativ. Datorită ambalajului inovator, aceasta se amestecă cu gelul transportor direct în recipient și pătrunde în piele cât mai proaspăt, concentrat și activ posibil.

Mască revitalizantă cu niacinamidă și extract de centella 

Dacă pielea ta este:

Lipsită de strălucire și bariera de protecție este slăbită

Soluția este:

O mască cu efect calmant și hidratare intensă din bioceluloză cu niacinamidă (2%) și extract natural de Centella Asiatica.  Această plantă este cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare, stimulează sinteza colagenului și crește activitatea celulară pentru a calma și regenera pielea. Niacinamida îmbunătățește funcțiile de protecție și conferă pielii o strălucire sănătoasă.

Ser concentrat cu acțiune anti-îmbătrânire

Dacă pielea ta prezintă:

Riduri de expresie și riduri profunde

Soluția este:

Tratamentul anti-îmbătrânire cu retinol (1,1%) care poate rezolva multe probleme, inclusiv reducerea ridurilor și uniformizarea texturii pielii. Acesta stimulează sinteza de colagen și reînnoirea pielii, netezind astfel ridurile de expresie și ridurile profunde. Retinolul din serul nostru este încapsulat: acesta pătrunde în piele într-o membrană de protecție de polimer pentru a asigura o eficiență maximă.

Ser peeling pentru regenerare cu acizi Alfa-Hidroxi

Dacă pielea ta prezintă:

Textură neuniformă și pori vizibili

Soluția este:

Exfoliantul pe bază de acizi alfa hidroxi (AHA): lactic (3%) și glicolic (3%), care acționează ca un peeling chimic superficial. Acizii AHA sunt substanțe naturale care exfoliază celulele moarte și stimulează reînnoirea naturală. Acest proces redă strălucirea pielii și reduce profunzimea ridurilor, a porilor, reduce pigmentarea pielii și alte imperfecțiuni. 

Ser concentrat pentru fermitate cu peptide

Dacă pielea ta:

Și-a pierdut tonusul și fermitatea

Soluția este:

O cură intensivă de 7 zile cu peptide vegetale (0,5%) și complex Tensor Mesh Active (4%) pentru un efect de lifting și sporirea fermității pielii. Peptidele vegetale combat semnele îmbătrânirii, cum ar fi laxitatea și ridurile și susțin producerea de colagen, în timp ce complexul de substanțe tensoriale oferă un efect imediat de lifting.

Ești gata să descoperi puterea substanțelor active? Află mai multe despre noua gamă NovAge ProCeuticals.

P