Estee Lauder este un renumit brand american cu sediul în Midtown Manhattan, care a cucerit instantaneu femeile din întreaga lume, datorită produselor sale cosmetice decorative și de îngrijire calitative. Marca dispune de un sortiment bogat de remedii de îngrijire a tenului, precum produse de curățare, creme hidratante și nutritive, seruri cu proprietăți regenerante, scrub-uri și peeling-uri, măști de față și remedii pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor, care asigură cea mai eficientă și delicată îngrijire, oferind tenului un aspect radiant și sănătos. 

Pentru a crea cele mai inovatoare produse, care să satisfacă pe deplin cerințele chiar și celor mai exigente femei, Estee Lauder se bazează mereu pe cele mai noi tehnologii și ia în considerare nevoile fiecărui tip de piele. Astfel, în gama mare de remedii, femeile au posibilitatea să aleagă produsele potrivite pentru tenul său. Fiecare dintre liniile cosmetice conține ingrediente unice și valoroase ce permit rezolvarea diverselor probleme ale pielii. 

Nutritious Vitality8

Spre exemplu, linia Nutritious Vitality8 va asigura epidermei o strălucire sănătoasă în decurs de 8 zile. Complexul de întinerire patentat Pomegranate 8, contribuie la saturarea celulelor cu energie, nutriție și hidratare, datorită căruia pielea devine mai elastică și radiantă.

Enlighten

O altă linie – Enlighten, a fost concepută pentru netezirea epidermei, combaterea ridurilor și a imperfecțiunilor. Toate produsele sunt îmbogățite cu vitaminele A și E, sunt hipoalergenice și potrivite pentru femeile cu vârsta de 20+.

Time Zone

Linia Time Zone a fost dezvoltată pentru a menţine tenul tânăr pentru un timp îndelungat. Remediile sunt concepute pentru femeile cu vârsta de până la 35 de ani. Acestea stimulează reînnoirea celulelor și previn modificările legate de vârstă.

Re-Nutriv

Cea mai scumpă linie de produse Estee Lauder este Re-Nutriv, care vizează corectarea intensivă a modificărilor legate de vârstă. Aceasta este potrivită pentru femeile cu vârsta de peste 40-50 de ani. Compoziția produselor de îngrijire din această serie include gențiana himalayană, o floare rară care poate proteja celulele pielii de radiațiile ultraviolete și aerul rece. Unele creme conțin ingrediente rare și scumpe, inclusiv aur de 24 de karate. 

Principalele motive pentru care femeile din întreaga lume preferă remediile Estee Lauder sunt că acestea conţin doar ingrediente valoroase, nu sunt testate pe animale, nu provoacă reacţii alergice şi au efecte benefice asupra stării şi aspectul pielii, care sunt vizibile după doar câteva utilizări.

P