Participând la podcastul Cristinei Șișcanu, Gina Matache a adus claritate privind o întrebare care stătea pe buzele multora: “Delia își dorește sau nu copii?”

Delia Matache a stârnit controverse online atunci când, obosită de întrebările repetate privind planurile de a avea copii, a răspuns ferm într-o postare TikTok că nu își dorește să devină mamă.

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta atunci, pe rețelele de socializare, sperând să închidă gura cârcotașilor.

Însă, în cadrul interviului la podcastul Cristinei Șișcanu, mama Deliei, Gina Matache, a dezvăluit că adevărul este altul când vine vorba despre fiica ei.

Delia nu a spus că nu vrea să facă copil. A spus, ulterior, că nu vrea doar pentru că o tot freacă lumea la cap.

Nu am o mare tristețe că nu are copil. Ea nu ar face copil pentru mine, ar face pentru ea. Eu am crescut deja doi nepoți, nu știu dacă mai vreau încă unul. Mi-a cam ajuns. Dacă o fi să fie, Doamne ajută!

Acum vreau să mă bucur doar de ce mi-a rămas, că azi ești, mâine nu mai ești. Mă mai duc pe la sală, mă fac frumoasă și ies și eu în oraș. Îmi trăiesc viața, atât cât mai e. Dacă vine și iubirea vieții, și mai bine, dar să fie mai tinerel așa, să țină pasul cu mine”, a declarat Gina Matache, invitată în podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola Tv.

Delia Matache este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu, dar până în prezent, cuplul nu a avut copii.

Distribuie articolul: