Costumele de baie din noua colecție Burberry le-au atras atenția divelor instagramului! Irina Shayk și Kim Kardashian au optat pentru același model de costum de baie tip monogram, iar cine îl poartă mai bine, vezi mai jos. 

Se pare că ambele vedete cred că un costum de baie poate fi purtat nu doar la plajă. Așa se face că Irina a ales să-l îmbrace într-o seară de vară și nu a ezitat să facă și niște fotografii care ulterior au ajuns nu doar pe pagina sa personală de Instagram, dar și pe pagina de Instagram Burberry, ceea ce ne duce cu gândul că modelul ar fi implicată în procesul de promovare a colecției.

Pentru același model de costum de baie a optat și celebra Kim Kardashian. Se pare că vedeta a rămas încântată de cât de bine i se potrivește și a decis să-și facă un selfie chiar în camera de garderobă și să-l împărtășe și cu internauții.

Deși ambele sunt foarte frumoase, silueta lui Kim și a Irinei sunt total diferite, cum crezi cine e mai sexy în acest costum de baie? Nu ezita să ne spui, în comentarii, ce părere ai.

Sursa foto: Instagram