Se pare că divergențele dintre Irina Shayk și Bradley Cooper nu afectează și relația acestora cu copilul, care în continuare petrece mult timp cu părinții. Recent Irina și Lea au fost observate la o plimbare în New York, iar look-ul lor a fost unul absolut remarcabil! 

Doar cu o lună în urmă Irina Shayk și Bradley Cooper formau o familie și petreceau timpul lor liber cu fiica Lea. Totuși, chiar și după divorț aceștia acordă mult timp copilului, chiar dacă, deja separat.

Irina a fost observată alături de fiica ei Lea în timp ce se plimbau pe străzile din New York. Acestea au făcut o oprire și la locul de joacă pentru copii, unde Lea s-a distrat de minune. Acestia și-au asortat chiar și ținutele, iar rochiile au fost ambele din colecția Burberry.

„Irina este o mamă foarte activă. Se duce cu Lea la plimbări în parc, își duce fiica la cursuri, se joacă cu ea și pur și simplu o adoră”, spune o sursă apropiată a familiei.

Spletnik. ru scrie că Irina Shayk și Bradley Cooper continuă să comunice chiar și după separare și încearcă să aibă grijă de copil împreună.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: