Modelul Irina Shayk lucrează de mult timp cu renumitul brand Burberry, aceasta este și o prietenă apropiată cu directorul creativ al mărcii, Riccardo Tisci. Astfel, nu este prima oară când frumoasa Irina are ocazia să fie prima care măsoară itemi exclusivi din noile colecții ale brandului. 

Așa s-a întîmplat cu acest costum minuscul de la Burberry care este din noua colecția, artista postat niște poze chiar pe pagina ei de Instagram în care își etalează formele bine sculptate.

„Atunci când ai probat deja noul costum de baie de la Riccardo Tisci, care încă nu este pus în vânzare”, a comentat modelul.

Irina Shayk și Riccardo Tisci

 

Ceea ce a atras cel mai mult atenția internauților nu a fost costumul de baie de la renumitul brand, ci mai degrabă silueta sublimă a Irinei. Urmăritorii ei au notat că Irina arată perfect după naștere.

„Doar uitați-vă la acest corp minunat!”

„Bradley Cooper – cel mai fericit om de pe lume”

„Cea mai sexy femeie de pe planetă!”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

În același timp, în una dintre postări, Irina mărturisește că nu este adepta dietelor drastice, aceasta recunoaște că uneori își permite chiar și câte o felie de tort!

„După ce mă trezesc beau un pahar de apă caldă cu lămâie, îmi permit și o cană de cafea cu tort. Dar nu gătesc eu, mă descurc rău la acest capitol”, spune modelul.

Sursa: Spletnik.ru