Acum câteva ore, modelul Irina Shayk, în vârstă de 35 de ani, a publicat pe pagina sa de Instagram poze în care apare topless. În imagini modelul își acoperă sânii cu mâinile și își arată formele bine lucrate, iar fanii au scris că Irina pare însărcinată.

Cu câteva zile în urmă Irina și-a înfierbântat fanii cu un spot publicitar video pentru o companie de produse cosmetice, acolo modelul, la fel, și-a etalat formele perfecte, iar imaginile publicate recent nu au făcut decât să încingă imaginația fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de irinashayk (@irinashayk)

În unele fotografii apare și stilistul permanent al Irinei, Mark Eram. El este cel care alege ținutele spectaculoase pentru ea, pe care le vedem în timpul plimbărilor obișnuite ale lui Shayk cu fiica ei pe străzile din New York.

Până la ora actuală postările Irinei au strâns deja 445 de mii de aprecieri. Iar fanii se pare că sunt încântați de modul în care pozează modelul: „Mai frumoasă ca Irina nu există nimeni!”, „Ești un înger”, „Arăți superb!”, însă unii au scris în comentarii că Irina pare însărcinată, o fi o iluzie sau este adevărat?

Foto: Instagram/ Irina Shayk 

Distribuie articolul: