Artista a acceptat invitația să ofere un interviu în cadrul podcastul bunului său prieten, vlogger și artist cunoscut în România, Damian Drăghici. Irina Rimes a dezvăluit mai multe detalii despre copilăria sa, anxietate, lucruri curioase din viața personală și profesională. Aceasta a vorbit deschis despre iubitul său francez.

„Am avut cea mai frumoasă copilărie. Am crescut la țară, eu și fratele meu făceam toate prostiile de pe lume: furat harbuji, furat cireșe, furat căpșuni…”, a povestit cu o oarecare nostalgie Irina Rimes. Calea spre muzică a venit natural. A început să facă muzică de mică, urcând pe scena pe la 7 ani, iar cu timpul a îndrăgit-o tot mai mult.

Întrebată despre stări și depresii, interpreta a dezvăluit că deși se află de mult timp în luminile reflectoarelor este la fel de emotivă: „Uneori am impresia că sunt tot timpul anxioasă. Și acum sunt anxioasă, iar ca să nu fiu trebuie să fiu foarte-foarte în largul meu. Dar aici există factori externi, sunt niște camere pe noi, ești tu, există acești muzicieni mega talentați și cumva eu trebuie să am un filtru. Îl scot doar când sunt cu mine, singură, sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. Din cauza acestei anxietăți am avut multe probleme. M-a încurcat de multe ori să mă exprim sau să scot substanța din mine, în cel mai frumos mod așa cum știu că aș putea. Aș putea orice. Dar există aceste mici chestii care mă încurcă și una dintre ele e anxietatea. (…) Am făcut terapie, nu știu cât de mult m-a ajutat. Dar mi-am dat seama că cea mai bună terapie e să o faci tu cu tine. Să realizezi lucruri despre tine. Să știi cum să te controlezi, exercițiul contează foarte mult. Te pui în anumite situații, să vezi cum te descurci. Până acum cea mai bună soluție pentru anxietate este exercițiul. Cu cât mai multe interviuri, emisiuni, situații… Ieșirea din zona de confort”.

În pandemie, Irina a plecat să locuiască cu iubitul în Franța. Mai nou, l-a adus în Moldova și apoi în România, ca să-i cunoască părinții, relația fiind una cât se poate de serioasă.

„Am avut în viața mea diferite „tipaje” de bărbați. La 18 ani îmi plăceau bărbatul cu alură suedeză, blonzi cu ochii albaștri. Să aibă o energie de om inteligent. La 24 de ani aș fi spus că nu vreau un bărbat foarte musculos sau care nu face muzică. Acum mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată.

Cea mai mare iubire a vieții mele a fost foarte neașteptată. A fost un băiat pe care atunci când l-am văzut prima oară, mi-am zis că n-aș putea niciodată să fiu cu un băiat ca ăsta.

E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el”.

Citește și: Irina Rimes s-a mutat în Franța pentru iubitul ei? Cine este tânărul artist alături de care a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților (Foto)

Întrebată ce ar face dacă ar avea 48 de ore de trăit, Irina a spus simplu: „Aș face sex cu iubitul meu. M-aș distra la maxim”.

Află mai multe despre Irina Rimes și ascultă cum cântă live „Cine iubește și lasă”, în video de mai jos:

Sursa: Youtube / Damian Draghici

Citește și: Denis Roabes: „Îmi place să pot umbla prin casă gol”. Cum arată noul apartament al solistului The Motans (Video)

Distribuie articolul: