Denis este un tip modest și nu prea îi place să-și expună viața. Totuși, recent, artistul a acceptat provocarea unui bun prieten, Mircea Bravo – vlogger cunoscut în România, și i-a prezentat locuința sa, deschizându-și ușile astfel în fața tuturor. Iată cum arată apartamentul interpretului.

Un living spațios în culori deschise

Denis Roabes și-a achiziționat de curând un apartament în România, București, în care locuiește împreună cu iubita sa Bianca. Acesta are marele noroc de a avea vederi superbe: dintr-o parte, de pe terasă acesta are o priveliște superbă spre pădure și orizont, iar de cealaltă parte se bucură de o vedere asupra orașului.

De aici nu strivești corola de minuni. Pentru că totul și se pare departe și ai loc de imaginație, de povești. Până și când ne-am mutat aici… Am intrat și în primele trei secunde știam deja că vreau să trăiesc”

O bibliotecă vie

Atât Denis, cât și Bianca sunt mari iubitori de lectură, iar o bibliotecă cât un perete nu putea lipsi din locuință. Printre rafturi se găsesc câteva premii obținute de artist, dar și un loc cu totul special. Interpretul are un vas cu pământ din grădina mamei sale: „El îmi aduce mereu aminte cine sunt și mă face să nu uit că am avut un scop și cine sunt cu adevărat. Uneori chiar mai bag mâna prin el, să-l simt. Pentru mine contează”. Tot acolo stă și un papucel mic, pe care l-a purtat în copilărie iubita artistului.

Un loc de cinste îl are chitara artistului.

Afl[ cine este Dințișor și descoperă mai multe lucruri curioase în video de mai jos:

Sursa: Youtube / Mircea Bravo

Vezi și cea mai nouă piesă lansată acum o săptămână: The Motans a lansat prima piesă din acest an – „Povestea unui naufragiat”. Cât de frumos sună (Video)