Atunci când vine vorba de vedete, acestea sunt primele care probează trendurile. Și nu mai este o surpriză să descoperim că unele dintre ele optează pentru ținute similare, stilistic vorbind, și uneori chiar identice. Piesele statement inedite pot ajunge mai rapid, de pe podium, în garderoba multora dintre ele, precum s-a întâmplat și în cazul eroinelor noastre. Alegerea lor se datorează cel mai probabil unei coincidențe sau poate au gusturi asemănătoare. Iată că în această categorie intră și Irina Rimes, alături de alte două artiste din România, care au optat pentru corsete tip mulaj create create de același designer

Se pare că acest corset tip mulaj a devenit piesa preferată a artistelor, odată ce descoperim că au participat la diverse ședințe foto îmbrăcate în ținute de la același designer. Piesa statement le-a pus în evidență siluetele perfecte așa că ne vine greu să decidem cine l-s purtat mai bine.

Nicole Cherry

Artista a fost prima care l-a purtat. Aceasta a îmbrăcat corsetul la filmările videoclipului „No te sale”, lansat la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

JO

Și Jo a purtat piesa la filmările videoclipului său la piesa „Dorul”

Irina Rimes

În timp ce colegele ei au ales să poarte articolul vestimentar pe platourile de filmare, Irina Rimes l-a integrat într-o ținută mult mai complexă și mai accesorizată pentru un shooting profesionist. Nu putem să nu menționăm că bijuteriile purtate de artistă au fost create de o moldoveancă, stabilită în România – Vika Tonu.

 

Distribuie articolul: