După ce, în ajun de Revelion, Irina Rimes a fost internată în spital fiind operată de urgență, fanii artistei au tot dat târcoale paginilor ei de Instagram și Facebook, pentru a afla măcar ceva despre starea de sănătate a acesteia. 

Din fericire, Irina Rimes a trecut peste ce a fost mai greu, a fost externată din spital și, în seara de 2 ianuarie, a revenit în mediul virtual cu un mesaj, în care a explicat cum s-au întâmplat lucrurile și le-a mulțumit asistentelor medicale, dar și medicilor pentru că i-au salvat viața și au ajutat-o, măcar cât de cât, să simtă sărbătoarea.

Citește și: Cum se simte Irina Rimes și când va fi externată din spital (Foto)

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine,  simt și eu  e sărbătoare, au deschis geamurile  aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A două zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă”

Interpreta a făcut și o retrospectivă a anului care a trecut și a dezvăluit că acesta a fost unul destul de greu, poate cel mai greu din viața ei:

„Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i băi… Astăzi am „răsfoit” instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019”. Am stat   gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat  îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia  învăț din ele, sau de ce a trebuit  îndur atâtea   învăț ceva. Puteam  învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât  trebuie -mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut -mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe tine  nu m-ai lăsat  ajung la Iași  cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc  a trecut și zâmbesc  am realizat  am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru  mi-a reamintit  nu sunt singură. Și  pot  înfrunt orice! Mulțumesc dr. Raluca Uzum și dr Alexandru Filipescu de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit  aibă grijă de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper  2020  fie anul în care va voi răsplăti pentru grijă și bunătatea voastră. La mulți ani!”

Deși Irina nu a dezvăluit diagnosticul care a făcut-o să ajungă pe masa de operație, fotografia distribuită de ea ne duce cu gândul la o problemă la nivelul organului reproductiv.

Amintim că în ajun de Revelion, basarabeanca a ajuns la spital cu o hemoragie internată, fiind operată de urgență.

Vezi și: Irina Rimes va petrece Revelionul în spital. Artista a fost internată cu hemoragie internă şi operată de urgenţă