Femeia de afaceri Irina Calancea-Duscov a dezvăluit pentru urmăritoarele sale cum a reușit să slăbească. Nu a făcut-o pur și simplu, ci a decis să-și împărtășească experiența după ce a primit numeroase complimente și întrebări în mediul online.

Irina Calancea-Duscov a dezvăluit că a slăbit 11 kg în șase luni și că perioada de slăbire a început acum câțiva ani. Din anul 2015 și până în 2019, aceasta a încercat mai multe tipuri de diete, unele dintre care fiind destul de drastice, ajungând și la înfometare, dar rezultatul a fost mereu același, prea mic sau greu de menținut, ducând până la adăugarea continuă de kilograme. Aceasta dorește să dezvăluie ce însă a funcționat la ea.

View this post on Instagram

De când sunt în Florida sincer nu mai știu in ce anotimp sunt🤷‍♀️ pentru că aici tot timpul e vară, diferența este de zile mai reci ori zile mai fierbinți și câteodată când trebuie sa îmi amintesc ceva zic oare era toamnă? Iarnă? Primăvară? 🤦🏼‍♀️E mai greu să asociezi amintirile cu anotimpurile😂

A post shared by 🄸🅁🄸🄽🄰 🄲🄰🄻🄰🄽🄲🄴🄰 (@irinacalancea) on

„Foarte mult contează liniștea. Psihicul trebuie să fie foarte liniștit. Fiecare dintre noi avem griji, avem probleme, avem deficiențe sociale. Sunt foarte multe lucruri pe care le cunoașteți mai bine, care v-au adus cu kg în plus.

Dormiți mai mult în această perioadă, plus că vă face mai bine. Nu ve-ți observa cum trece timpul. Nu vă este foame. :))

Alimentația a început în felul următor. Mulți dintre voi ați auzit de postul intermitent: 16 ore te odihnești, nu mănânci nimic. Iar în celelalte 8 ore pe care le mai ai, mănânci doar două mese. Eu am ales perioada de alimentație să fie prima masă la ora 1 ziua și a doua masă să fie seara la ora 18-19 cel târziu.

După aceea facem o pauză, iarăși până la 1 ziua. Este puțin complicat. Nu este obișnuit organismul. O să fie puțin stresat primele zilele. De aia zic că dacă reușiți să dormiți mai mult o să fie formidabil”, povestește Irina.

„Dacă aveți dorință și voință, în aceste trei săptămâni veți avea un rezultat. Veți observa cum pleacă kilogramele”, mai dezvăluie ea.

Iată ce explicații mai oferă Irina în privința meselor și a porțiilor în general, dar și alte detalii curioase pe care le poți descoperi în video de mai jos.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Instagram.com

Citește și: Tanya Goncear, despre presiunea din perioada de slăbire: „Mulți așteaptă rezultatele mele, iar eu nu le pot arăta la cântar. Am -26kg”