Acum cca 4 luni, în timpul unei vacanțe pe care o făcea în Kenya alături de mama și iubitul său, cântăreața rusă Anna Șurocikina alias Nyusha a fost cerută în căsătorie. În tot acest timp, logodnicii au evitat să aibă ieșiri publice, prima având loc abia în această săptămână.

Logodnicul cântăreței se numește Igor Syvov – consilierul general al Președintelui Federației Internaționale a Sportului Universitar (FISU). Bărbatul are 37 de ani, a divorțat de prima soție, din care i s-au născut doi copii, iar acum și-a găsit fericirea în brațele artistei de 26 de ani.

nyusha 1

Pentru că vine din lumea sportului, Syvov a fost invitat la ceremonia de închidere a Ligii Continentale de Hochei din contextul Campionatului Mondial la Hochei.

„Sunt mireasă!”: Interpreta rusă Nyusha a fost cerută în căsătorie. Cine este logodnicul (FOTO)

La eveniment au fost invitate și nume sonore din showbizul rusesc, printre acestea: Nyusha, Valeriya alături de soț, Zara, Viktoriya Dayneko, Tina Kandelaki ș.a.

Nyusha vorbește deschis despre bărbatul care i-a cerut mâna: „Am alături un om care mi-a întrecut toate așteptările”

nyusha 2

Pentru că nu au avut de ales, Nyusha și logodnicul ei s-au afișat împreună. Recent, artista a organizat la Paris și o petrecere a burlăcițelor, dând de înțeles că nunta va avea loc foarte curând.

😻 #morning #becauseimhappy #lovemygirls #bestfriends #нюша #nyusha

A post shared by Nyusha (@nyusha_nyusha) on

#paris ✨😘 #nyusha #нюша

A post shared by Nyusha (@nyusha_nyusha) on

Foto: Instagram, serviciul de presă

Distribuie articolul: