La doar 13 ani, Anastasia Barbă este o învingătoare! ! Tânăra interpretă se poate lăuda cu locuri de frunte la numeroase competiții muzicale internaționale. Doar în prima lună de vară, adolescenta a luat locuri de top în trei concursuri importante.

Muzica e viața ei! Anastasia Barbă are doar 13 ani, este elevă la Liceul Republican de Muzică ,,Serghei Rahmaninov” și cântă de când se ține minte. La această vârstă fragedă, adolescenta a adunat peste 70 de diplome, o bună parte din ele fiind oferite pentru locul I în competițiile muzicale.

Doar în luna iunie a acestui an, tânăra a câștigat locuri de frunte la categoria sa de vârstă, în trei concursuri muzicale, printre care: „Zveozdochki Adîghei” (n.r. Звёздочки Адыгеи, Rusia), „Istoki” (n.r. Истоки, Rusia) și „Sing at home” (Italia).

La cel mai recent concurs „Sing at Home”, care s-a desfășurat, la fel ca celelalte, online, au participat reprezentanți din 31 de țări.

Anastasia a cucerit juriul și a luat primul loc, interpretând piesa „Proud”, piesa reprezentantei Macedoniei de Nord la Eurovision 2019, Tamara Todevska.

Piesa „Balada o materi”, concursul „Istoki”.

Anastasia este deosebit de recunoscătoare mentorilor și profesorilor săi. Este vorba de Eugenia Ursu, despre care spune: „Este un om cu suflet mare. Face parte din juriu în diverse concursuri muzicale internaționale și are grijă să promoveze tinere talente de la noi, inclusiv și pe mine. Mereu ne susține și își face griji pentru fiecare dintre noi. Îi sunt extrem de recunoscătoare pentru susținere, promovare și grijă”.

O altă persoană importantă în viața Anastasiei este interpreta Lidia Isac. Iată ce a dezvăluit pentru EA.md: „Lidia este favorita mea, m-a învățat multe lucruri și continuă să o facă. Este un exemplu pentru mine. Ea a reprezentat de multe ori țara noastră și a avut mereu reușite frumoase. Avem multe de învățat de la ea”.

La doar 13 ani, Anastasia Barbă a reușit să adune peste 70 de diplome și locuri de frunte în competițiile muzicale internaționale importante, printre care „Zolotoi Golos Rosii”, premiul mare la Festivalul „Mărul de Aur”, trofeul „Viva Allegria” 2018, în România, „Slaveanskii Bazar” și multe, multe altele.

Noi o felicităm din suflet și îi dorim succese în toate! Bravo, Anastasia Barbă!


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa foto: Arhiva personală

Citește și: După „Zolotoi Golos Rosii”, Anastasia Barbă a ridicat trofeul ”VIVA ALLEGRIA” 2018, în România. Ce talentată e moldoveanca! (Foto)