Deși s-a vorbit mai puțin, la incendiul din 11 noiembrie, care a distrus un depozit de pe str. Uzinelor, și-a pierdut viața nu doar pompierul Ivan Nogailîc. După tragedie, a fost dată dispărută o doamnă de 44 de ani, angajată la depozit. La doar 4 zile de la incendiu, au fost găsite rămășitele carbonizate ale unui corp uman, care, potrivit rudelor, aparțin Angelei Ursu, din localitatea Revaca. Apropiații au apelat la ajutorul oamenilor pentru a trece peste această încercare a sorții.

Angela Ursu a fost dată dispărută după incendiul devastator care a fost stins abia după mai bine de 28 de ore; doamna muncea în calitate de angajată a depozitului care a ars. Potrivit autorităților, astăzi, la locul incendiului au fost găsite oseminte umane, în stare carbonizată, care cel mai probabil că aparțin femeii date dispărute.

Pe platforma guvern24.md a fost realizat un cont special, prin care oamenii cu inimă mare au fost  rugați să contribuie pentru a ajuta familia Angelei Ursu, pomenită într-o situație extrem de dificilă. Atât ea, cât și soțul ei, erau remunerați cu salarii modeste, având doi copii: un fiu de 20 de ani și o fetiță de 11 ani.

„În urma tragicului incendiu, copiii au rămas fără mamă. Știm că sunteți o comunitate de oameni buni care nu veți trece indiferenți pe lângă acest caz și împreună să putem ajuta cât de puțin în susținerea acestei familii. Vin cu un apel către voi de a dona, atât cât ne stă în puteri și să putem ajuta să treacă familia cât mai ușor peste această tragedie”, spune Natalia Scobioală, autoarea campaniei.

Ținta a fost suma de 1000 de euro. La această oră s-au adunat peste 1280 de euro, iar banii contină să vină.

Potrivit rudelor, marți, în a doua parte a zilei, va fi adus acasă corpul neînsuflețit al Angelei Ursu. Joi, în prima parte a zilei, se vor desfășura funeraliile.

Internauții se mobilizează pentru a ajuta familia pompierului decedat astăzi în sectorul Ciocana

O ultimă zi alături de colegi. Pompierii și-au luat rămas bun de la eroul Ivan Nogailîc, căzut la datorie

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: