Interpreta INNA a avut parte de o super vacanță în Maldive, într-un loc retras și liniștit, unde s-a bucurat de soare și zile de relaxare. Artista și-a ținut fanii aproape în călătoria ei prin multitudinea de storyuri și fotografii postate pe rețelele de sociale.

„Aveam mare nevoie de această vacanță. Nu pentru că aș fi avut un an greu neapărat, a fost provocator, ca mai pentru toată lumea. Faptul că nu am putut fi pe scenă și aproape de fanii mei în concerte a fost greu de suportat. Aveam nevoie însă de un timp de relaxare, de deconectare de la realitate, așa că Maldive a fost opțiunea ideală”, a spus INNA.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

După această vacanță, INNA a călătorit spre Dubai unde filmează videoclipuri pentru „Maza Jaja” și Flashbacks”, două dintre piesele de pe albumul „Heartbreaker”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Albumul „Heartbreaker” include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei.

Fanii au fost în Dance Queen’s House zilnic prin intermediul vlogurilor postate zilnic pe YouTube-ul INNEI cu peste 6,2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile au fost traduse în engleză și spaniolă.