Liuba Bordei este o tânără talentată din Chișinău care reușește să-și picteze pe față personaje rupte din realitate. După ce a finalizat școala de arte, a descoperit pasiunea pentru body art, iar acum uimește prin ceea ce face. Lucrările sale sunt o dovadă clară a talentului, acestea fiind și foarte deosebite. Are o pasiune aparte pentru personajele înfricoșătoare, acestea prevalând printre creațiile sale.

Datorită pasiunii sale, Liuba a devenit foarte populară pe rețelele sociale, dar și în breasla sa, recent make-up artista a adunat peste 1.300.000 de vizualizări pe profilul său TikTok. Liuba afirmă că secretul se ascunde în pasiunea pentru ceea ce faci, iar pentru viitor are planuri mari:

 „Îmi doresc mult să ajung cunoscută peste hotarele țării noastre, așa cum în Republica Moldova acest stil artistic nu este pe înțelesul tuturor și nu se organizează competiții unde aș putea pune în practică ceea ce fac.” 

„Pe viitor, mi-aș dori să încep un canal de YouTube să filmez tutoriale despre cum să realizezi pas cu pas aceste make-up-uri. Visul meu este să devin make-up artist pentru filmele de groază.”

Primește un feedback foarte mare pe rețelele sociale, iar acest lucru o motivează să continue ceea ce face. Deși primește și comentarii negative, Liuba nu se lasă bătută: „Citesc foarte multe mesaje de la persoanele de peste hotare, toate sunt pozitive și conțin urări de bine. Uneori mai primesc și mesaje răutăcioase, dar nu le dau atenție, ba chiar mă amuză și mă motivează.”

Cu așa talent, suntem siguri că o așteaptă un viitor prosper, iar cu timpul își va putea realiza toate scopurile propuse.

Dacă vrei să vezi mai multe lucrări ale Liubei, vizitează pagina sa de Instagram. 

Autor – Iana Carauș, stagiară.