Dacă înainte spuneam despre Tany Vander că este interpretă, astăzi spunem că este femeie de afaceri. Aceasta își atribuie cu vehemență titlul de business woman. Cum a avut loc această trecere și, cel mai important, de ce și-a schimbat Tany Vander activitatea, a răspuns chiar ea într-o postare de pe Instagram.

Atât internauții cât și noi am observat că Tany Vander de o bună perioadă de timp nu-și mai bucură publicul cu nicio creație muzicală. Curiozitatea îi încerca pe mulți – ce s-a întâmplat, a renunțat oare? – iar acum vedeta a făcut claritate și a confimat că într-adevăr a renunțat la a mai investi și a construi în cariera sa muzicală. De ce a fost ghidată această decizie, află mai jos.

„Des sunt întrebată de ce am ales afacerile și statutul de business woman în locul carierei de cântăreață❓🧐 Și îmi amintesc că 4 ani în urmă cineva mă întrebase ce este muzica pentru mine, la care eu am răspuns că muzica este viața mea și nu-mi imaginez cum aș fi fără. Vedeți cât de multe se pot schimba? 🙂”

De asta am înțeles că e absolut inutil să ne facem planuri, oricum circumstanțele ne pot schimba visurile și țelurile.🤷🏻‍♀️
Mai ales după cariera alături de Dan Balan, evident că nu îmi doream sa cobor ci să mențin nivelul, doar că în țara noastră șansele de a reuși sunt minime. Plus că la un moment dat începuse să mă deranjeze când mă numeau „cântăreață”, cred că depășisem momentul, de asta am decis să merg pe principiul – totul sau nimic, ori cântăreață de nivel internațional, ori deloc. De asta am început să fac afaceri și m-am regăsit, plus că atunci când combini utilul cu plăcutul, nu are cum sa nu meargă☺️

💖La moment am propria companie Vander Nutrition”. 💖 Sunt creatoarea regimului @magicfoodplan 💖 Sunt distribuitorul oficial al produselor @newanutritionmoldova. Activez ca speaker motivațional facând webinare pentru femei. Iar mai multe vă povestesc la Webinarul 7😊💜”, a spus Tany.

Amintim că de curând Tany a devenit mămică, dar chiar și așa, aceasta reușește să se descurce de minune și pe plan profesional, chiar dacă îl are în grijă pe micuțul Adam.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa foto: Instagram