Bloggerița Anna Smolnițchim de când a devenit mămica celui de-al treilea copil (un băiețel minune) a început să împărtășească cu cei aproape șase mii de urmăritorii, diverse cunoștințe despre creșterea copiilor. Ieri seara, Anna a vorbit despre cum trebuie să le cânți copiilor, ca să se liniștească din plâns. 

Un nou lifehack de la mine, legat de bebeluși. Citeam eu zilele trecute că bebelușii de o lună preferă notele înalte. Am citit și am uitat, fără să îi dau mare importanță.

Mi-am amintit detaliul astăzi când încercam să îl consolez (știți și voi plânsul acela când parcă totul e bine: burtica nu doare, scutecul e uscat, bebelușul e în brațe, dar tot plânge. Pentru orice eventualitate, o sa punctez, pentru părinții primului lor copil, că este absolut normal să își spună oful cel mic. Tot la ce este expus astăzi nu a existat în burtică, adică nu a avut el contact direct cu tot ce îl stimulează în exces astăzi. Cică și 3 ore de plâns pe zi se consideră normă). Apoi iată, mi-am amintit eu ca bebelușilor le plac notele înalte și am început să îi cant ca personajele din desenele Disney. Am înțeles de ce Alba ca Zăpada și alte figuri feminine au partituri de soprană. Copiilor le plac!!!

Ies eu din camera și fetița mare îmi spune: “Mama, îmi place cum cânți A-a-a” (fredonează). Ooookay, e o nebunie, dar dacă funcționează, sunt gata să o fac )))))

Încercați și voi acest „lifehack” oferit de bloggeriță, poate, cine știe, și copilului tău îi vor plăcea „notele de soprană”.

Citește și: Copilul tău are colici? Iată o metodă oferită de bloggerița Anna Smolnițchi care îi va ușura durerile! (Foto)

Foto: Instagram/ Anna Smolnițchi