Zilele astea se întâmplă un adevărat val al logodnelor! De data aceasta au anunțat despre logodnă Demi Lovato și iubitul ei, Max Ehrich. Cei doi au împărtășit câteva fotografii de cuplu pe Instagram alături de care au lăsat și un text în care dau frumoasa noutate. 

„Când eram o fată mică, tatăl meu biologic mereu îmi spunea că sunt mica lui parteneră- ceea ce ar fi sunat un pic straniu dacă nu ar fi avut acel accent specific unui cawboy. Pentru mine însă făcea sens. Și astăzi acest cuvânt la fel face perfect sens pentru mine, doar că de data aceasta voi fi partenerul altcuiva. 

Max, știam că te iubesc din momentul în care te-am văzut. A fost ceva ce aș putea cu greu explica cuiva care nu a simțit-o pe propria lui piele, din fericire așa ai simțit și tu… Niciodată nu m-am simțit atât de necondițional iubită de cineva (cu excepția părinților). Niciodată nu mă forțezi să fiu altcineva decât sunt. Mă faci să-mi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea. Sunt onorată să-ți accept mâna în căsnicie. Te iubesc mai mult decât arată aceste fotografii și sunt entuziasmată să întemeiez o familie împreună cu tine. Te iubesc pentru totdeauna. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!”, a scris Demy.

Demi le-a arătat urmăritorilor și inelul său de logodnă care conține o piatră prețioasă de dimensiuni deloc modeste.

Erich la rândul lui, la fel a lăsat un mesaj prin care își declară dragostea pentru Demi și mărturisește că ea este cel mai frumos ce i s-a putut întâmpla.

„Tu ești fiecare cântec de dragoste, fiecare film, lyric, poem… ești ceea la ce nici nu am putut visa! Cuvintele nu pot exprima cât de infinit sunt îndrăgostit de tine, pentru totdeauna. Nu pot petrece o secundă  pe acest Pământ fără de miracolul de a te ști drept soția mea. Ești cea mai frumoasă făptură din această lume și sunt nemărginit recunoscător lui Dumnezeu că a făcut așa încât să fim împreună”, scrie Max.

Max Erich și Demi Lovato sunt împreună de doar câteva luni, dar se pare că relația dintre cei doi se dezvoltă cu pași rapizi.

Sursa: Spletnik.ru