Despre faptul că politica nu e tocmai cel mai frumos lucru care se întâmplă în viața de familie a deputaților aflăm de la mai mulți membri i familiei lor. Mai puțin timp pentru cei dragi și multă dedicație profesională - este și cazul deputatului Sergiu Sîrbu, susținut în toate de soția sa, Ina. Aceasta dezvăluie recent într-un interviu pentru Tribuna.md ce sacrificii a făcut pentru cariera soțului și unde aceasta, pe alocuri, i-a lăsat un gust amar.

„Eram însărcinată în luna a treia cu Amina și la o instituție media a apărut o știre foarte frumoasă că politicianul Sergiu Sârbu va deveni tătic de fetiță. Țin minte că, chiar era prima dată când copilul s-a mișcat în burtă, când am văzut acest reportaj făcut foarte profesionist nu am putut să nu trec cu vederea comentariile.  Unele dintre ele erau atât de dureroase că, după ce l-am citit, am stat cu iminența de avort din cauza stresului pe care l-am trăit. Mie nu-mi venea să cred că un om, un ex-coleg de al lui Sergiu din PCRM, a scris niște cuvinte atât de dureroase despre mine și copilul meu și chiar cuvinte indecente. Aceasta a fost pentru mine cea mai mare amprentă pe care a lăsat-o politica asupra mea și a familiei mele.

Vezi și: Sfatul lui Sergiu Sîrbu pentru fiica Amina când va crește: „Îi voi spune să-l descoase până în măduva oaselor” (Video)

sirbu familyAu mai fost cazuri atunci când au apărut în presă materiale cu casa noastră de lux care de fapt este un apartament construit așa normal aș putea spune. Oamenii nu înțeleg uneori corect, neștiind adevărul. Din cauza că suntem foarte mediatizați, mereu văzuți, suntem persoane publice cu toate că eu asta extrem de tare urăsc. Toate acestea cel mai frecvent lasă amprentă mai mult negativă decât pozitivă. Mă influențează mult comentariile negative în special când acestea se răsfrâng asupra copilului meu. Îmi vine greu să realizez că trăiesc într-o lume atât de rea, pentru că eu mă ocup de gesturi de caritate pentru copii și pentru mine orice ajutor reprezintă un zâmbet, este o bucurie. Însă oamenii din domeniul politic îmi atacă cu comentarii negative copilul meu, oameni nu pot să divizeze politica de copiii acestora sau de viața personală.

Am avut și un caz când cineva a atins prin comentarii iarăși un subiect legat de tăticul meu, care a decedat acum un an și jumătate, dar care a lăsat în urma sa o afacere pentru care și-a dat viața și asta pentru a-mi da șansa mie la un viitor mai bun”, povestește Ina Sîrbu în interviul acordat pentru Tribuna.md.

Citește și: „Ce vor femeile?!” cu deputatul Sergiu Sîrbu: „În timpurile noastre fidelitatea este greu de păstrat”

Distribuie articolul: