Deputatul Sergiu Sîrbu nu-și ascunde dragostea și admirația pe care o poartă față de soția lui Inna. Este un familist convins, iar atitudinea lui față de femei este una specială.

Dacă femeile nu ar fi capricioase, ar fi foarte plictisor și bărbaților nu le-ar fi interesant. Este vorba de o joacă. Evident, uneori capriciile ar trebui să fie pe măsura situației, însă bărbații cu siguranță ar trebui să le îndeplinească aceste capricii.

Și noi bărbații oricum cerem ceva în schimb. Să mergem la pescuit, spre exemplu, sau să ieșim cu prietenii. Still1124_00005

O femei are nevoie de un sprijin, de un umăr alături, un bărbat puternic. Care să o susțină, să o înțeleagă, să o respecte. O femeie are nevoie de sinceritate, de o speranță și încredere în viitor. Este important ca o femei să înțeleagă ce ea-și dorește de la viață.

Femeia ar trebui să aibă libertatea să aleagă o carieră. Eu consider că este ceva extraordinar de frumos atunci când o femeie are un scop în viață și are o carieră de invidiat. Cred că este greșit să spunem că o carieră este un impediement pentru o familie și un copil.

Femeia dacă stă mult timp acasă și nu socializează atunci toate elementele negative pe care le adună în timpul zilei le descarcă seara pe bărbat.

Sunt gelos pe Inna, însă nu exteriorizez asta. Vreau să vă deschid un secret. I-am instalat Innei la telefon o aplicație „Find my IPhone”, care îmi arată permanent unde se află.

Eu cred că femeile ar trebui mai mult să se implice în politică pentru că, probabil astfel,politica va deveni mult mai corectă.Still1124_00008

Aspectul fizic nu ar trebui să fie un factor important. Eu mi-am susținut soția dintotdeauna. Chiar dacă în timpul sarcinii a pus câteva kilograme pe ea, pentru mine nu a fost vreo problemă.

Femeia ar trebui să aibă o educație cizelată, să ai teme de discuție în cumun. Să aibă, de ce nu, și simțul umorului.

O femeie înțeleaptă știe când la timp să spună ceva, știe când să se rețină din a spune ceva, mai ales când vrea să țină un bărbat alături.

Bărbatul trebuie să-și respecte femeia de alături, trebuie să o iubească sincer, să-i aducă cât mai multe bucurii zi de zi, să-i îndeplinească și capriciile, cu toate că în timpurile noastre fidelitatea este greu de păstrat

Primul sfat pentru Amina va fi să nu creadă în niciun cuvând pe care îl spune bărbatul. Îi voi spune să fie foarte foarte atentă și să-l descoase până  în măduva oaselor ca să înțeleagă ce intenții are.

La primele întâlniri bărbații mint ca să pară altceva decât sunt.

Bărbații din Republica Moldova sunt fericiți că au parte de atâtea femei frumoase. 

 

Distribuie articolul: