Ina Kishlaru a scris recent o postare pe pagina sa de Facebook unde a povestit despre cum s-a impus să revină la sport după naștere. O postare motivațională în care se vor regăsi cu siguranță multe alte mămici, care în timpul și după ce au născut au adăugat câteva kilograme în plus și își doresc să revină la formele inițiale.

Antrenoarea de fitness își începe postarea cu o situație din viața sa, unde menționează că niciodată nu va uita ziua în care soțul a invitat-o la o cină romantică (prima lor ieșire după ce născuse primul copil) și încerca să găsească ce să pună pe ea:

„M-am trezit că nu îmi vine nici o haină din câte aveam. Eram într-o stare de nedescris. Știți acel moment când stai în mijlocul unei grămezi de rochii și nu poți îmbrăca nimic? Am găsit eu ceva până într-un final, însă seara noastră, din una romantică, s-a transformat în una psihologică, deoarece soțul mă tot liniștea și tot îmi spunea că nu e sfârșitul lumii și nu mai arătam eu așa grav, după cum vorbeam despre asta. Dar, în fine, a spus el:  „Dacă tu simți că vrei să faci schimbări, să știi că eu te susțin și îți voi oferi tot sprijinul.”

Apoi au fost și alte ieșiri și era nevoită să își cumpere haine mărimea M-L, în loc de XS, așa cum purta odată. Până într-o zi, când i-a zis soțului: „Basta, merg la sală și schimbăm regimul alimentar. Dacă continuăm astfel, unde ajungem? Și nu era vorba doar de starea fizică, dar și cea psihică, iar asta din urmă, afectează rău sănătatea și armonia în familie.”

„Susținerea soțului a fost foarte importantă pentru mine. Unul dintre pilonii de bază, aș spune eu. Căci primul pas era regimul alimentar, care trebuia să fie același pentru ambii soți. Copiii erau prea mici ca să fie același menu pentru toți. Ne-am înțeles cu soțul că, pentru început, voi merge de două ori pe săptămână la sală dis-de-dimineață. Ajungeam la sală la 6.45 și mă întorceam acasă la 8.15, când toți abia se trezeau. De la început îmi era greu, uneori lene, însă scopul era mai presus de toate. Rezultatele nu întârziau să apară, mulți din jurul meu îmi spuneau că am slăbit, deci urnisem muntele din loc.

Fericirea și motivația mea nu aveau limite. Apoi, două ori pe săptămână a fost puțin. Atunci m-am înțeles cu tăticu că mai merg la sală în timp ce el se plimbă cu picii. Și uite așa am început să merg de 4-5 ori pe săptămână.

Rezultatul era deja vizibil, doar că eu eram strictă cu mine și ziceam că până nu mă văd în oglindă așa cum îmi place, nu mă opresc. Într-un ritm activ, cu dispoziția la maximum și energia pozitivă setată, am slăbit 11 kg în 3 luni 🙂

De ce vă zic toate astea? Fiecare dintre noi poate obține un rezultat frumos, doar să fie dorință și disciplină. Chiar dacă acum vă pare imposibil, este nevoie să faceți doar primul pas, apoi să nu vă opriți până nu vedeți rezultat dinamic și deja nu vă veți mai putea opri din acest ritm niciodată. Garantez”, ne asigură Ina, antrenor de fitness și consultant nutrioțional.

Sursa: Facebook

Distribuie articolul: