O mare victorie pentru Britney Spears, vedeta în vârstă de 39 de ani, a reușit să-și obțină libertatea. Tatăl ei, Jamie Spears, a fost înlăturat din rolul de tutore al cântăreței, potrivit deciziei judecătorului din Los Angeles.

S-a hotărât ieri că tatăl lui Britney Spears să fie suspendat ca tutore, o modificare pe care cântăreaţa a cerut-o în urmă cu un an şi care o va aduce pe calea libertăţii pentru prima dată.

Foto: oxygen.com/

Britney și tatăl ei nu au fost prezenți la proces. Interesele lor au fost reprezentate de avocați.

„Acest bărbat nu ar trebui să rămână în viața ei nici măcar o zi. Ar trebui suspendat astăzi. Britney Spears imploră acest lucru. Clienta mea va fi extrem de supărată dacă domnul Spears rămâne custodele proprietății sale pentru măcar încă o zi. Dacă îi pasă de fiica lui, măcar cât de puțin, se va retrage astăzi”, a declarat avocatul lui Britney Spears.

Foto: pagesix.com/

Menționăm că Jamie Spears nu a vrut să părăsească postul de custode al proprietății fiicei sale. Iar tutorul personal al lui Britney rămâne asistenta tatălui ei, Jodi Montgomery, care a fost numită în această funcție acum doi ani.

Foto: radaronline.com/

Totuși o altă întâlnire va avea loc pe 12 noiembrie, la care se va decide problema încetării complete a tutelei. Judecătorul a cerut ca atât vedeta, cât și tatăl ei să fie prezenți.

Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a declarat că hotărârea este „un pas semnificativ spre libertatea ei”. El a descris ultimii zece ani din viaţa clientei lui ca „un coşmar”. Rosengart speră că procesul de eliminare a tutelei să se încheie toamna aceasta. 

Britney și logodnicul ei, Sam Asghari, își sărbătoresc deja mult așteptata victorie. Cântăreața a postat pe Instagram un videoclip în care controlează un avion pentru prima dată în viața ei. Se pare că îndrăgostiții au zburat într-o mini vacanță.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: