Fugi de ceea ce te ține în loc, dacă vrei să crești! Anume această lecție a primit-o de la viață o tânără pe nume Christine, originară din orașul american Dallas. Povestea ei se trage dintr-o așa-zisă răzbunare pe fostul iubit, care o amenința cu despărțirea dacă aceasta intenționează să slăbească.

Calea spre marea transformare corporală a lui Christine Carter a fost extrem de emoționantă. Tânăra de 28 de ani a fost pusă la un moment dat în fața unor probleme de sănătate care nu aveau o altă soluție decât slăbirea. Un motiv în plus de stres a fost și relația bolnăvicioasă pe care o avea cu fostul iubit, care s-a dovedit a fi excesiv de gelos. Acesta i-a spus că-i va fi alături doar dacă rămâne la greutatea pe care o avea atunci.

2

Christine a renunțat la orice formă de presiune și s-a apucat de lucru. După mai multe diete și programe de antrenament, a sesizat primele rezultate, apoi a recurs la o operație de micșorare a stomacului: cca 70% din acesta. Asta a ajutat-o să mai dea jos cam 23 de kilograme.

3

Din păcate, efectul a fost de scută durată, însă tânăra nu s-a oprit în loc și a căutat un antrenor care i-a devenit mentor și a ajutat-o să îmbine dieta și programul de fitness pentru un confort fizic și emoțional. Timp de 16 luni, timp în care a suportat și o operație de recuperare a formei bustului, Christine a pierdut aproape 70 de kilograme și a decis să se despartă definitiv de bărbatul care o ținea în capcana propriei greutăți.

Tânăra spune că a devenit mult mai încrezătoare, mai muncitoare și  scăpat de toate complexele legate de exterior. Astăzi, are o armată întreagă de fani virtuali și îi ajută și pe alți oameni să slăbească.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: