Dacă pe Ariana o ştim prea bine, despre existenţa fratelui ei nu eram informaţi. Ei bine, el se numeşte Frankie, are 35 de ani şi e un dansator profesionist!

Asemenea surorii sale Ariana, Frankie a ales o carieră artistică. El a participat la multe musicaluri celebre de pe Broadway, iar numele lui este deja consacrat în acest domeniu. Şi chiar dacă şi-a însoţit de puţine ori în public sora vitregă, Frankie e învăţat cu lumina reflectoarelor, căci e nelipsit de la evenimentele mondene de la Hollywood.

Ce este cu adevărat scandalos la Frankie este că se iubeşte cu… un cuplu. Este homosexual, iar jumătatea lui o reprezintă un cuplu căsătorit format din Mike Pophis şi Daniel Sinasohn. ”Ei sunt iubiţii mei. Avem o relaţie de trei luni, dar într-o lume a gay-ul asta înseamnă o relaţie de cinci ani”, a declarat Frankie pentru Us Weekly.

Vorbind despre iubiţii lui, Frankie a mărturisit că are o relaţie fericită şi plină de beneficii. ”Mike e doctor şi Daniel e avocat. Mike şi Daniel sunt oameni extraordinari. Fiecare dintre ei mă completează în moduri diferite şi sunt onorat să fiu în această specială şi foarte amuzantă relaţie”, a mai precizat Frankie.

Sursa