Ți s-a întâmplat să întâlnești un bărbat așa cum îți dorești, să te îndrăgostești, dar să fii dezamăgită de modul în care se comportă cu ține? Unii bărbații sunt narcisiști și nu fac altceva decât să trateze fiecare situație că pe o joacă. În cazul în care vrei să știi cum se joacă bărbații cu mintea femeilor, este bine să înveți să fii atentă la semne, scrie yourtango.com.

Odată ce ai reușit să descoperi cum se joacă bărbații cu mintea femeilor, este bine să nu te complici și să nu îți pierzi timpul cu cineva care te va face să suferi. Un bărbat narcisist se va gândi doar la el, așa că este posibil că toate eforturile tale de a-l face să te iubească să dea greș.

Cum se joacă bărbații cu mintea femeilor

1. Consideră că totul se învârte doar în jurul lor

Te întrebi cum se joacă bărbații cu mintea femeilor? Ei bine, narcisiștii consideră că totul se învârte doar în jurul lor. Mai exact, nu sunt foarte deschiși când trebuie să își facă planuri de vacanță sau când trebuie să ia decizii de viitor. Consideră că viață lor profesională este mult mai importantă și nu vor acceptă să fie într-o relație în care parteneră îi forțează să facă ceva ce nu este în avantajul lor. Mai mult decât atât, ei te pot convinge, folosind argumente foarte bune, că deciziile pe care le iau sunt cele mai bune. Vor să dețină controlul în orice situație, au nevoie să primească constant complimente și au pretenții destul de mari.

2. Empatia le lipsește cu desăvârșire

Narcisistii nu reușesc să empatizeze cu alte persoane, indiferent de situație. De cele mai multe ori, ei nu sunt atenți în conversațiile pe care le poartă și nu pun preț pe sentimentele persoanelor cu care interacționează. Se gândesc doar la ei și fac tot posibilul să demonstreze că metodele lor sunt cele mai bune. Sunt foarte direcți, oferă foarte puține explicații și nu le place să vorbească prea mult despre viață lor personală. Mai mult decât atât, în compania acestor bărbați este posibil să ai un sentiment de inferioritate, așa că este bine să te ferești de ei.

3. Au un ego foarte mare

De obicei, acești bărbați au un ego foarte mare și nu le place că alte persoane să le spună ce trebuie să facă. Acceptă foarte greu sfaturi, nu vor că alții să le spună că au defecte și nu obișnuiesc să recunoască când fac greșeli. Nu sunt deschiși față de alte persoane și există riscul să aibă o atitudine agresivă la un moment dat. Deși comportamentul lor lasă de dorit în foarte multe situații, ei nu își dau seamă mereu că este greșit ceea ce fac, așa că poate fi o explicație pentru faptul că nu obișnuiesc să își ceară iertare.

Partea mai puțin plăcută este că acești bărbați te pot face oricând să te comporți așa cum vor ei. Sunt inteligenți, carismatici, au foarte multe calități și pot obține cu ușurință foarte multe beneficii. În orice moment, te poți pierde complet în lumea lor și ai putea să crezi că totul este perfect. Nu te lasă păcălita de aparențe și încearcă să îți dai seamă dacă ai de-a face cu cineva care te poate răni.

SURSA