Dacă ți-a trecut vreodată prin gând să condimentezi puțin lucrurile în dormitor și să te lași filmată în timpul unei partide de sex, renunță la idee. Pur și simplu, nu este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine și pentru relația ta.

Chiar dacă filmările erotice cu partenerii lor le-au adus notorietate câtorva femei precum Paris Hilton sau Kim Kardashian, nu înseamnă că acea notorietate este una pe care să ți-o dorești și tu. Iată câteva motive pentru care nu ar trebui să te lași filmată de iubitul tău în timp ce faceți sex:

1. Le-ar putea arată filmarea prietenilor săi

Chiar îți dorești să fii sufletul unei petreceri la care nici măcar nu participi, să le provoci erecții tuturor celor din grupul iubitului tău și să devii un subiect de discuție mai controversat decât Sasha Grey? Nu, nu e o idee strălucită și cu siguranță nu este modalitatea prin care îi vei face pe prietenii lui să te placă și să te accepte.

2. S-ar putea răzbuna pe tine

Desigur, în perioadă în care ați fost împreună te-a iubit și ți-a demonstrat asta, așa ceva nu era posibil. Însă, nu-ți poate garanta nimeni că aceste sentimente nu se vor schimbă la un moment dat și că relația nu se va sfârși niciodată. Iar dacă vrea să se răzbune pe ține, ghici ce? O filmare cu voi făcând sex este arma ideală! Ești la un click distanță de a deveni celebra pe site-urile de pornografie! Chiar asta îți dorești?

3. Vei fi analizată și criticată

Odată ce filmarea a intrat pe tărâmul www-lucru care nu este exclus, o mulțime de internauți care nu te cunosc vor face comentarii referitoare la aspectul și la performanțele tale sexuale. Dacă asta îți dorești-să fii criticată de o masă de necunoscuți, lasă-te filmată!

4. Poate ajunge pe mână membrilor familiei tale

A lovit internetul, iar internetul este folosit chiar și de către bunica ta. Există destul de multe șanse că filmarea cu ține să pice în mână vreunui var, unchi, nepot binevoitor care să o facă publică în sânul familiei. Chiar vrei să dai explicații referitoare la felul în care faci sex de față cu tatăl tău?

5. Poate ajunge chiar și pe mână copiilor tăi

Desigur, în momentul în care te-ai lăsat filmată nu aveai copii, obligații și responsabilități. Dar probabil că vei avea, la un moment dat. Și va fi suficient că ei să îți scrie numele în Google pentru a-ți descoperi ispravă. Și cum vei mai putea fi un exemplu pentru ei, odată ce te-au văzut făcând sex?

6. Poate ajunge pe mână prietenilor copiilor tăi

Să presupunem că micuții inocenți cărora le-ai dat naștere te vor ierta, deși este puțin probabil. Însă e doar o chestiune de timp până când prietenii și colegii lor vor află și ei despre minunățiile pe care le făceai în tinerețe, iar prima lor reacție va fi să-i batjocorească în fel și chip. Iar copiii tăi vor sfârși prin a te urâ că le-ai distrus copilăria și viață socială prin comportamentul tău complet iresponsabil și neadecvat.

7. Ți-ai putea distruge carieră

Bineînțeles, într-o lume ideală viață personală nu ar trebui să interfereze cu cea profesională. Însă social media înflorește, motoarele de căutare devin tot mai transparente, iar viitorii tăi șefi s-ar putea să nu mai fie atât de încântați de proaspăta lor achiziție în momentul în care vor afla ca este protagonista unei filmări erotice.

SURSA