Berbec

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se arată un mijloc de săptămână în care nivelul tău de energie nu se află tocmai la cotele obișnuite. Meditația și introspecția sunt activitățile din care ai putea avea cel mai mult de câștigat acum, dat fiind că te afli într-un moment în care te pot ajuta să-ți pui ordine în minte și în suflet.

Bani și carieră

Luna Plină de luni interconectează casa preocupărilor de moment cu cea a planurilor de viitor și a proiectelor de grup, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele ei se simt în sectorul din urmă. Zilele acestea poți da peste persoane dispuse să-ți finanțeze o idee de afacere sau care sunt interesate să intre-ntr-un proiect cu tine. Veștile bune par să nu mai contenească pentru tine.

Familie și cuplu

Tot mulțumită Lunii Pline de luni, viața ta socială se animă considerabil. Fie pătrunzi într-un nou cerc de persoane, fie apar fețe noi în anturajul pe care-l frecventezi deja. Cert este că întâlnești oameni care au viziuni și idealuri similare cu ale tale. Încearcă totuși să nu-ți neglijezi persoana iubită. Aceasta s-ar putea simți singură dacă-ți petreci timpul în totalitate cu prietenii tăi.

Taur

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că nivelul tău de nervozitate ar putea atinge cote nemaivăzute într-o clipită pornind de la factori dintre cei mai neînsemnați. norocul face că duminică îți vii în fire și-ți permiți să scoți cămașa fără să fi stârnit prea multe valuri în jurul tău. Ia lucrurile mai puțin personal acum.

Bani și carieră

Luna Plină de luni se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă te-ai concentrat pe acest sector de viață în ultimele două săptămâni, poți avea parte de realizări remarcabile. Nu-i exclus, de exemplu, să te alegi cu o promovare sau o ofertă greu de refuzat din partea unei companii concurente. Cert este că te afli la mare căutare în perioada care urmează.

Familie și cuplu

Efectele acestui eveniment astral se resimt și-n casa opusă pe cercul zodiacal, mai exact în sectorul familial, unde se emit acuze la adresa ta, cu atât mai mult dacă ai petrecut în ultima vreme mult timp la serviciu după program. Revașează-te cumva față de cei dragi sau explică-le motivele pentru care ai făcut ore suplimentare. Vor înțelege dacă le explici cum stă situația.

Gemeni

Sănătate

Luna Plină de luni stimulează axa cunoașterii din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa filozofiei tale de viață. S-ar dori ca-n perioada următoare să urmărești experimentarea de senzații noi, deci ieși din zona de confort și plonjează-n necunoscut. Cu siguranță vei avea parte de un suflu de aer proaspăt dacă îți încerci nițel limitele acum.

Bani și carieră

Tot grație Lunii Pline de luni, poți fi invitat/ă să participi la un curs de perfecționare continuă, la un atelier organizat de o somitate din domeniul în care lucrezi, la un schimb de experiență sau o simplă delegație peste hotare ori la mare distanță de localitatea-n care locuiești. Oricare ar fi situația, cert este că te vei întoarce cu o mulțime de cunoștințe noi despre aria ta de activitate.

Familie și cuplu

Luna Plină de luni pune reflectorul cosmic pe relația cu cei dragi stabiliți în străinătate ori la depărtare de casa părintească sau pe cea avută cu rudele apropiate ale partenerului. Dacă nu ați menținut un contact stabil, voluntar sau involuntar, poate n-ar strica să-i cauți cu această ocazie. Ține cont că sângele apă nu se face și nu vă face niciunuia bine să nu păstrați deloc legătura.

Rac

Sănătate

Din câte se pare, astrele nu te-au luat în colimator în ceea ce privește acest sector al vieții tale. Cu toate că nu se întrevăd conjuncturi astrale disonante la acest capitol, ține minte că Saturn nu dă semne c-ar vrea să părăsească prea curând casa sănătății fizice din horoscopul tău general. Așadar, se recomandă în continuare precauție și moderație în stilul tău de viață și alimentație.

Bani și carieră

Luna Plină de luni stimulează axa financiară din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa bunurilor și a finanțelor deținute la comun cu partenerul de viață și/sau afaceri. Dacă unul se folosește mai mult de ele și altul mai puțin, poate ar fi cazul să instituiți anumite reguli. Fie vă-nțelegeți să vă folosiți de ele echitabil, fie mergeți la notar.

Familie și cuplu

Casele pe care le interconectează Luna Plină de luni nu fac referire numai la posesiuni, ci și la posesivitate, indiciu cum că săptămâna aceasta poate plana o atmosferă grea în cuplul pe care-l formezi cu persoana iubită. S-ar putea să cedezi mai ușor decât de obicei geloziei, indiciu cum că există totuși o problemă de încredere mai gravă între voi decât v-ați fi imaginat. Rezolvați-o.

Leu

Sănătate

Chiar dacă Luna Plină de luni se desăvârșește-n sectorul opus pe cercul zodiacal casei vitalității tale, nu-nseamnă că nu vei simți un imbold de energie de pe urma acestui eveniment astral. Ceea ce faci cu el însă depinde numai de tine. Caută să-l gestionezi cu înețelepciune, căci altfel riști să-l disipezi și să te epuizezi până la sfârșitul săptămânii. Moderația este aliatul tău de nădejde.

Bani și carieră

Luna Plină de luni se manifestă plenar în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, semn că ei ar trebui să joace rolul principal săptămâna aceasta. Ascultă-le doleanțele și nevoile și dovedește că te pricepi să lucrezi în echipă. Fii sigur/ă că eforturile tale vor fi remarcate și apreciate pe măsură. Nu te gândi că vor trece neobservate și dă tot ce ai mai bun dacă munciți împreună.

Familie și cuplu

Tot mulțumită Lunii Pline de luni, viața ta sentimentală va avea numai de câștigat. Popularitatea persoanei iubite te poate deranja însă întrucâtva, probabil pentru că are mulți prieteni, iar atenția sa nu-ți este rezervată în exclusivitate. Încearcă să nu-l sufoci, ci să te întovărășești și tu cu amicii săi. Cu siguranță te va plăcea și mai mult când va vedea că poți să fii și un om de gașcă.

Fecioară

Sănătate

Luna Plină de luni stimulează axa medicală din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa sănătății fizice. Durerile de gambe pot constitui apanajul acestui eveniment astral, deci dacă lucrezi mult în picioare ori stai la birou toată ziua, fă-ți în așa fel programul încât să te așeza, respectiv plimba din când în când. Altfel, ți se vor umfla mult.

Bani și carieră

Din cauza Lunii Pline de luni, așteaptă-te la o săptămână lucrătoare aglomerată și solicitantă. Parcă nu mai contenesc sarcinile de muncă, nivelul lor de dificultate crește constant, iar așteptările șefilor din ce în ce mai mari. Te-ar ajuta mult dacă ai învăța să ceri ajutorul colegilor de muncă. Nu-i nimic rău în a mai delega din responsabilități când simți că nu le poți face față.

Familie și cuplu

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce ți-ar putea atrage atenția asupra acestui sector al vieții tale. Dat fiind că și Mercur se pregătește să retrogradeze în zodia nașterii tale, acest tranzit de la mijlocul săptămânii ar putea anunța o perioadă tulburată în cuplu. Nu acorda prea multă importanță diferențelor dintre tine și partener.

Balanță

Sănătate

Duminică debutează retrogradarea lui Mercur în semnul căruia-i este asociată casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că se arată o perioadă de câteva săptămâni în care ai putea fi exagerat de critic/ă cu tine însuți/ăți și cu cei din jurul tău. Poate că n-ar strica dacă din când în când ai fi mai indulgent/ă și ai aprecia frumosul lucrurilor mărunte.

Bani și carieră

Cu toate că Luna Plină de luni nu-și exercită influența cu precădere asupra casei proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, merită menționat că-i vei simți energia revărsându-se și asupra acestor preocupări ale tale. Iată așadar o săptămână propice în care să cauți finanțatori pentru o idee de afaceri sau să pui bazele unui business cu unii prietenii.

Familie și cuplu

Luna Plină de luni se manifestă plenar în casa iubirii din horoscopul tău general, veste bună atât pentru cei/le implicați/te într-o relație, cât și pentru nativii/ele care-și așteaptă încă jumătatea. Iată un prilej mai mult decât potrivit să-ncerci să-ți recucerești partenerul ori să seduci acea persoană care ți-a pus capac. Astrele sunt de partea ta, deci pune-ți curajos planurile în practică.

Scorpion

Sănătate

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că sistemul tău imunitar ar putea fi destul de slăbit la mijlocul acestei săptămâni.Se recomandă așadar să faci multă mișcare, să mănânci echilibrat și la ore fixe, dar și să te odihnești suficient. În caz contrar, s-ar putea să contractezi destul de rapid orice virus care circulă perioada aceasta.

Bani și carieră

Chiar dacă Luna Plină de luni se manifestă-n casa opusă pe cercul zodiacal sectorului carierei, vei resimți influența acesteia și pe plan profesional. Dacă întâmpini greutăți, mai mici sau mai mari, acasă, lasă-le la pragul biroului. Altfel, acestea-ți pot afecta randamentul și deci imaginea în fața superiorilor. Dacă nu-ți dorești să-ți atragi avertismente, nu le căra după tine la serviciu.

Familie și cuplu

Luna Plină de luni se desăvârșește-n casa familiei din horoscopul tău general, semn că dacă a tronat tensiunea-ntre tine și membrii familiei, situația riscă să degenereze pe fondul acestui eveniment astral. Dacă ai cultivat însă pacea și armonia în relația cu ei, așteaptă-te ca-n perioada următoare să vă-nțelegeți mai bine ca oricând. Depinde de tine în ce ape te scalzi pe acest plan.

Săgetător

Sănătate

Luna Plină de luni stimulează axa cunoașterii din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa comunicării. Feedback-ul apropiaților tăi te poate ajuta să afli-n ce direcție poți evolua cel mai bine în perioada următoare. Iată un prilej mai mult decât bun să le ceri părerea sinceră în ceea ce te privește. Învață să accepți critica și să te folosești de ea.

Bani și carieră

Pe fondul Lunii Pline de luni, poți avea parte de multă alergătură, telefoane peste telefoane și mail-uri claie peste grămasă. Dacă-n ultima vreme ai dus negocieri salariale ori care vizează legarea sau reînnoirea de parteneriate, acestea se pot finaliza cu succes grație acestui eveniment astral. În cazu-n care nu ai făcut-o până acum, amână totuși acest gen de discuții până mai târziu.

Familie și cuplu

Casa-n care se manifestă plenar Luna Plină de luni mai simbolizează și frații, surorile, verii și verișoarele, semn că dacă le-ai acordat unora dintre ei tratament preferențial în ultima perioadă, de acum înainte ar fi de dorit să-i tratezi în mod echitabil. În caz contrar, ți-ai putea auzi reproșuri și riscă chiar să se ajunge la conflicte pe această temă. Caută să nu iei partea niciunuia.

Capricorn

Sănătate

Din câte se pare, nu figurezi pe lista neagră a astrelor săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu uita că Pluto se află încă în zodia nașterii tale, motiv pentru care s-ar putea ca starea ta de spirit, dar și nivelul tău de energie să fluctueze într-o anumită măsură zilele acestea. Nu-ți rămâne decât să încerci să te stabilizezi din punct de vedere fizi și emoțional dacă intervine vreun dezechilibru.

Bani și carieră

Luna Plină de luni stimulează axa financiară din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se resimte influența ei cu precădere în casa banilor și a bunurilor dobândite de pe urma muncii proprii. Acum este momentul să pui în aplicare strategii de rotunjire a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Poți băga sume deloc neglijabile în buzunar dacă le implementezi.

Familie și cuplu

Cu toate că Luna Plină de luni nu se manifestă plenar în casa posesivității din horoscopul tău general, se prea poate totuși să dai dovadă de gelozie în raport cu persoana iubită. Gândește-te dacă ai motive clare să te îndoiești de loialitatea sa. S-ar putea să nu existe, fapt pentru care se poate ajunge la conflicte din cauza îndoielii tale. Gândește-te de ce te încearcă aceste sentimente.

Vărsător

Sănătate

Luna Plină de luni se manifestă plenar tocmai în casa vitalității din horoscopul tău general, motiv pentru care ai putea deborda de energie săptămâna aceasta. Folosește-o însă în scopuri practice, de orice fel ar fi ele, căci altfel riscă să te agite și să dai dovadă de irascibilitate. Administreaz-o cu cap și-n felul acesta poți realiza mai multe lucruri decât ți-ai propus să faci săptămâna aceasta.

Bani și carieră

Luna Plină de luni atrage atenția asupra ta, motiv pentru care poți fi la mare căutare printre clienți și colaboratori. Portofoliul tău se poate înmulți cu personaje valoroase pe care le-au vânat îndelung competitorii tăi. Iată un prilej mai mult decât bun să te faci remarcat/ă pe plan profesional. Bate fierul cât este cald și profită de orice oportunitate prețioasă care se arată.

Familie și cuplu

Luna Plină de luni îți conferă un farmec aparte care se-mpletește mai mult decât armonios cu șarmul și carisma ta. Nu-i de mirare deci dacă săptămâna aceasta atragi oamenii ca un magnet, alegându-te cu mulți mai mulți admiratori decât ai în mod obișnuit. Nu-i exclus, de asemenea, ca partenerul să se simtă mai îndrăgostit ca niciodată de tine. Demonstrează-i că îți aparții doar lui.

Pești

Sănătate

Luna Plină de luni stimulează axa medicală din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa subconștientului. Pe fondul acestui eveniment astral, te poți simți singur/ă, alienat/ă social, ceea ce nu-ți face tocmai bine. Amintește-ți că normalitate nu există și oricum viața este mai frumoasă atunci când nu urmezi turma. Bucură-te de tine însuți/ăți.

Bani și carieră

Din pricina Lunii Pline de luni, această săptămână lucrătoare se anunță a fi una solicitantă, dar și ofertantă-n același timp. Încearcă doar să nu te implici în intrigile de la birou și să ai mare grijă-n cine îți pui încrederea. Dacă ai făcut o treabă de mântuială în urmă cu ceva timp, s-ar putea ca erorile de execuție să iasă la iveală zilele acestea. Remediază-le și asigură-te că nu se mai repetă.

Familie și cuplu

Duminică debutează tranzitul în sens aparent invers al lui Mercur prin casa cuplului din horoscopul tău general, semn că în săptămânile care urmează ți-ar putea fi destul de dificil să comunici eficient cu partenerul de viață. Poate că dacă v-ați înțelege mai mult la nivel intuitiv, fără intervenția cuvintelor, lucrurile ar sta cu totul altfel. Cere lămuriri dacă crezi că ai nevoie.

Sursa