Prințul William a recunoscut că încă la început de relație cu Kate, acesta i-a făcut un cadou nereușit. Soția îi amintește până în prezent despre acea situație. 

Nimeni nu este protejat de cadouri nereușite, chiar și membrii familiei regale. Într-un podcast, prințul William a mărturisit că a avut parte și el de experiențe neplăcute. La început de relație, el i-a dăruit soției sale, Kate Middleton, un binoclu. „Eu cu adevărat i-am dăruit un binoclu și ea îmi amintește de asta până în ziua de azi”, a declarat William.

Sursă: glmaour.ru

Conform spuselor lui William, el a oferit cadoul abia când începeau relația, în timp ce ambii studiau la universitatea din Scoția.

„Am împachetat binoclul în hârtie specială pentru cadouri. Arăta foarte drăguț. Când Kate a despachetat cadoul, m-a privit, ca și cum ar spune: Acesta e un binoclu. Ce se întâmplă? Am încercat să o conving că este un cadou bun, i-am spus: Uite la ce distanță poți vedea diverse lucruri! Dar nu a decurs așa cum mă așteptam. Ca să fiu sincer, habar nu am de ce i-am dat binoclul”, relatează prințul William.

Sursă: glamour.ru

Reamintim că prințul William și Kate Middleton, în vârstă de 38 de ani, sunt împreună de aproximativ 15 ani, dintre care de nouă ani sunt căsătoriți. Cuplul regal are trei copii: prințul George în vârstă de șapte ani, prințesa Charlotte în vârstă de cinci ani și prințul Louis, în vârstă de doi ani.

Sursă: glamour.ru